Europatipset med 3.5 miljoner jackpot

Publicerades den 24 januari 2023

Denna tisdag bjuder på riktigt trevlig action, 3.5 miljoner i jackpot på Europatipset ska tacklas. Allt från italienska Serie A till engelska League One ska benas ut och vi har riktigt höga förhoppningar och stort värde att ta del av. Årets fattigaste månad, långt från löning och för gemene man känns rundan säkert inte allt för lockande ut. Detta kommer förmodligen innebära låg omsättning och när vi då har en trevlig jackpot i potten är spelvärdet ofta skyhögt.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Som alla andra rundor är målet 13 rätt men ha i åtanke att extrapengarna endast ligger i 13-rättspotten. Det kan därför vara värt att tänka ett varv extra kring sitt bygge och eventuellt ta en lite rakare väg mot mål. Givetvis kan vi inte lägga en våt filt över potentialen även om jackpoten agerar någon form av krockkudde vid favoritsegrar.  På sina håll behöver vi fälla motståndare men att gapa efter föör mycket är inte alltid rätt..

Spika

Newcastle
Bayern
Hoffenheim
Sporting Lissabon
Derby

Defensivt helt klart där Bayern och Sporting är kupongens två största favoriter. Att hålla denna linje idag är helt okej, lyfter vi blicken så ser vi att även ett par andra lag streckas rejält hårt och dessa ska vi jaga!

Halvgarderingar

Våra spikar är riktigt fega på sina håll och då behöver vi spänna bågen en aning i resterande del av bygget. Milan, Wolfsburg och Barnsley ringas in som värdeskapande vaskningar och sedan knyter vi ihop säcken med en hårdrocksnäve i Fleetwood-Portsmouth (1 2). Här hakar vi av ett gäng motståndare utan att för den delen frångå planen att inte göra det för svårt.

Reducering

Röd

Till att börja med så vill vi fälla spikkombinationer som Bayern och Sporting Lissabon finns med i. De motståndare som väljer Bayern/Sporting går även på Rotterdam och Sheffield W i stor utsträckning. Det är en kombination som med stor sannolikhet kommer bli ruskigt underbetald och därför rödmarkerar vi de två sistnämnda och ställer kravet att max 1 får vinna.

Grön

I detta villkor markerar vi tre favoriter i form av Accrington, Portsmouth och Wycombe. Kravet ställs in på minst 1 men max 2. Detta är ett val vi använder oss av ofta, en god balans mellan svårighetsgrad och potential skapas här på ett effektivt sätt. Vi vill ha in någon av dessa favoriter för att hålla ner variansen men vi ser gärna att någon faller.

Färdigt spelförslag för 832 kronor (36% reduceringsgrad)

Har du aldrig provat att reducera dina system så kan vi varmt rekommendera detta. Inne på reducering.se börjar resan mot en bättre poolspelare! Även små och enkla reduceringar gör stor nytta för ditt bygge.

Vill du haka på en andel av oss i Miljongänget så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel, varmt välkomna och lycka till!