Europatipset med 4 miljoner jackpot

Publicerades den 6 november 2022

Dramatisk runda på Stryktipset igår! Man City avgjorde sent och även andra matcher svängde rejält mot slutet. Lyckad dag för oss, Miljongängets Stora Jackpot fixade 13 rätt och 500 170 kr! Ett gäng välbetalda tolvor dessutom, bland annat tre olika R-system som alla hade 13 rätt på ramen men inte det sista lilla flytet för att nå 13 rätt. Vi i Miljongänget har levererat stadigt med storvinster på Stryktipset senaste månaderna, oerhört kul när hårt arbete lönar sig! Se listan nedan:

Idag fortsätter arbetet, nya genomarbetade system skall byggas till Europatipset. Otroligt läcker kupong rent sportsligt, vilka matcher!! Att vi dessutom har 4 miljoner jackpot gör inte saken sämre. Inspirerande söndag i flitens tecken. 🙂

Spelförslag

Rent sportsligt alltså en superkupong, Tottenham-Liverpool, Juventus-Inter, Roma-Lazio, Betis-Sevilla, Ajax-PSV bland annat! Spelmässigt ser kupongen också mycket tilltalande ut. Inte en enda storfavorit och det kommer krävas mycket kompetens av spelläggaren idag för att få till välbalanserade systembyggen. Gissningsvis blir omsättningen hög idag, ska vi gissa på 13-15 miljoner? Alltså en prispott som tål att vi tar ut svängarna lite mer än vi brukar kunna göra på Europatipset.

I vanlig ordning komponerar vi ett spelförslag med ramen 1296 rader (4 hel, 4 halv, 5 spik) och den som vill ha en andel i denna ram kan köpa för 96 kr/st i Miljongängets Lilla ET.

Spikar

Liverpool, Fiorentina, Marseille, Leverkusen & Ajax – där är dagens spik-femma på spelförslaget. En samling lag som alla värderas som favoriter i sina matcher, med vinstchanser mellan 40-50 % cirka. Faktum är att kupongen består av många lag i denna kategori, som alltså har vinstchans 40-50 %. Dessa fem är i förhållande till övriga lag vettigt streckade och vi gillar spikarna!

Det är en tuff femling vi använder oss av, men det finns inget sätt att gömma sig på idag. Inga storfavoriter att ta rygg på. Resten av bygget får ta hänsyn till detta!

Garderingar

Två offensiva halvgarderingar används idag. Aston Villa 1X (mot Man United) och Sevilla X2 (mot Betis i derbyt). Här utelämnar vi två lag som streckas 60 %+ men som har vinstchanser bara en bit över 40 %. Vi är alltså 60/40-favorit ish i vardera av dessa matcher att få med oss rätt resultat.

I övrigt jobbar vi med en hårdrocksnäve (1-2) i Juve-Inter där krysset inte ser lockande ut streckmässigt samt vi tar ett ”lyxkryss” i Villarreal-Mallorca för att hålla nere svårighetsgraden en aning. Sedan målar vi på brett med helgardering i ytterligare några matcher där favoriten fått mycket förtroende av svenska folket.

Reduceringar

Ramen vi skapat är faktiskt inte dum som den är, men vi vill trimma lite ytterligare.

Grönt villkor: Roma & Real Sociedad markeras och kravet sätts att exakt 1 av lagen ska vinna. Kraftfullt sätt att reducera och lämpligt här då vi får effekten av att BÅDE utelämna en favorit till och spika en till.

Rött villkor: Newcastle och West Ham markeras och villkor sätts att max ett av lagen får vinna. Två kraftigt överstreckade lag men som vi ändå har viss feeling för att de ligger nära segrar idag.

Nu är systemet bantat till 512 rader (60 % reduceringsgrad) och redo att jaga feta utdelningar på 13 rätt!

Spelförslaget ses i sin helhet här!

Vill du rygga det reducerade bygget? Klicka på den röda ”lämna in”-knappen och du slussas till Svenska Spel för inlämning.

Hårt arbete ska göras för att förhoppningsvis kunna stänka dit en dubbel, det vill säga 13 rätt både lördag och söndag! Varmt välkommen att haka på en andel eller två i vårt Svenska Spel-ombud. Trevlig söndag!