Europatipset med Champions League-drama

Publicerades den 13 december 2023

Europatipset mitt i veckan och det kittlar alltid lite extra när det är en 13-pool vi ska in och bråka i! Chansen till miljonutdelning eller åtminstone sexsiffriga utdelningar finns alltid där när det vankas Stryktips eller Europatips och det är just den chansen som sporrar oss!

Kvällens kupong är en skön mix av Champions League och Championship samt avslutande #13 som är en FA-cupmatch. Relativt ”lätt” kupong med många favoriter under 2 x pengarna. Ändå är känslan att det kan bli bra pengar här för svenska folket bjuder på stort spelvärde på många håll. Det tackar vi för och ska naturligtvis försöka nyttja erbjudandet!

Spelförslag

Vi bygger 1296 grundrader i vanlig ordning och sedan trimmar vi systemet med reduceringar inne hos reducering.se såklart!

Vi går ut stenhårt och inleder kupongen med tre spikar. Paris, Newcastle och Atletico Madrid får samtliga förtroendet i Champions League. Paris högmotiverade mot mindre motiverat Dortmund, Newcastle monster på hemmaplan och Atletico slår ett för säsongen svagt Lazio! Utöver dessa tre spikas även Leicester och Stockport där sistnämnda är ett fynd till nuvarande streckprocent under 70 %. Fem stabila vinnare som grund!

För att skapa lite höjd tar vi en offensiv vaskning på grundramen, Norwich utelämnas då de streckas alldeles för högt mot ett pånyttfött Sheffield W. Onsdagslaget har bytt tränare till superlöftet Danny Röhl (lägg det namnet på minnet) och har sett bra ut på slutet. Allt över 55 % på Norwich är gravt felaktigt! Tre hårdrocksnävar (1-2) kompletterar som halvor och med helgarderingarna jagar vi skrällar där favoriter streckade mellan 58-75 % garderas upp.

Reduceringar

Vi har ett ganska spretigt bygge och behöver agera för att framförallt höja det så kallade golvet (de lägsta utdelningarna). Att betala för skräprader som bara ger hundralappar eller enstaka tusenlappar är vi inte sugna på – det är större pengar vi vill åt!

Röd färgreducering: De fyra helgarderade matcherna i fokus och vi markerar favoriterna i respektive match med röd färg. Sedan sätts kravet att minst en men max två av dessa ska/får vinna. Det viktiga här är att begränsa antalet favoritsegrar vilket vi gör med ”max 2”. Den som är mer djärv kan exempelvis sätta ”minst noll, max två” eller rentav ”minst en, max en”. Vi tar en lagom tuff väg här på spelförslaget!

Grön färgreducering: Här ringas Coventry och Sheffield W in, två riktigt fina skrälltecken som vi villa lägga extra tyngd på. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna.

Färdigt spelförslag för 672 kr här!

Ett balanserat bygge som öppnar upp för möjligheter att vinna sexsiffrigt men också har ett gäng rader som kan hämta hem utdelningar mellan 30 000 – 99 000 vilket kan vara rimligt att ”köpa” med ett system på under tusenlappen i insats.

Miljongänget står redo inför kvällen – andelssystemen till Europatipset har varit mycket framgångsrika i höst med flera storvinster på över 500 000 kr. Smäller ikväll igen?! Alla systemen hittas i butiken här!

 

Skrällen
  • Sheffield W
team-skrallen
Spiken
  • Stockport
team-spiken
Draget
  • Coventry
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!