Europatipset med Japan-Sverige!

Publicerades den 10 augusti 2023

Som rubriken lyder, vi får se våra svenska damer på veckans Europatips! Japan-Sverige och Spanien-Nederländerna är match 12 & 13 på kupongen och även sist ut rent kronologiskt. I övrigt en kupong bestående av intressanta kvalmatcher till Europa League och Europa Conference League.

Det märks att spelintresset bland svenska folket successivt ökar i takt med att kvalitén av matcher/lag på kupongerna. Kanske ser vi 5-6 miljoner omsättning på denna runda av Europatipset och en trevlig pott att tävla om! Rent spelmässigt ser det mycket lockande ut med då de tidiga pengarna är riktigt fel ute i flertalet matcher, fint!

Spelförslag

Som vanligt har vi snokat fram de fem bästa spikarna på kupongen som får agera grund för det fortsatta snickrandet av systemet. Vi ringar denna gång in Fenerbache, Legia Warszawa, Hajduk Split, Rijeka och Spaniens briljanta damer. Fenerbache och Rijeka är storfavoriter som vi gärna håller i handen då de streckas i paritet med sitt favoritskap vilket alltid är trevligt när vinstsannolikheten är hög! Övriga tre är lite mer vågade spikar men ändå favoriter i sina matcher. Spanien känns som ett superfint drag då de enligt oss spelat den bästa fotbollen i VM (ja, vi vet att de torskade 0-4 mot Japan) och har en högstanivå som Nederländerna inte alls kan matcha!

Vi fortsätter med bygget och i matchen Steua Bukarest-Nordsjälland ska vi straffa de tidiga pengarna. Märkligt nog streckas hemmalaget upp till stor favorit (+50 %) trots att de inte ens ska ha favoritskapet här. Given X2 till dessa procent och även om det kommer korrigeras närmre spelstopp är det här vi hakar av många kioskgubbar från potten! Övriga tre halvgarderingar är mer utav standardsort, ett par hårdrocksnävar (1 2) i matcher där kryssen saknar spelvärde samt en lyxkrysslösning (1x) i match 10 där vi väljer att inte betala för storskrällen på tvåan.

Tre av helgarderingarna tar sikte på att fälla större favoriter medan den fjärde placeras ut i Japan-Sverige. Visst, hjärnan kan lockas att spika Japan här. Men både hjärtat och även tanken om att bygga lämplig slalombana får oss att ta med krysset och Sverigetecknet, visst gör Sverige en kanonmatch och tar sig vidare till semi? Låt oss tro och hoppas det!

Ramen är klar – kan ryggas via Miljongängets Lilla ET (96 kr/st). Men vi vill trimma vidare…

Reduceringar

Via Sveriges bästa reduceringsverktyg, reducering.se ska vi både kapa rader/kronor och fokusera systemet i den riktning vi vill!

Grön färgreducering: Två spelteoretiskt mycket fina tecken ringas in, Nordsjälland och Japans damer, kravet sätts sedan att minst ett av lagen ska vinna. Låt oss hoppas att Nordsjälland gör jobbet så vi kan jobba Sverige-vinst i lugn och ro imorgon förmiddag!

Röd färgreducering: Systemet är totalt sett defensivt och ställt mot relativist låga utdelningar. Vi vill höja golvet och städa bort ett gäng skitrader som bara ger enstaka hundralappar/tusenlappar vid 13 rätt. Vi markerar de tre favoriterna Olympiakos, Mostar och Arouca och sätter sedan villkoret att minst ett, max ett av lagen får/ska vinna. Detta ”exakt-villkor” är kraftfullt och balanserar upp vårt bygge vettigt.

Systemet i sin helhet, 384 rader – kika här!

Flera tolvor på Europatipset i söndags som bäst, nu vill Miljongänget ta sig en nivå till – 13 rätt i sikte och visst jobbar vi in full pott i den avslutande Sverige-matchen imorgon!? Miljongängets andelssystem hittas här!

 

Skrällen
  • Nordsjälland
team-skrallen
Spiken
  • Fenerbache
team-spiken
Draget
  • Spanien damer
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!
SpeedyBet SpeedyBet

1000 kr bonus

Oddsbonus upp till 1000 kr. Min.insättning 200 kr . Omsättningskrav 20x. & min. odds 1,50. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
10 Bet 10 Bet

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Lägsta insättning 300 kr. Omsättningkrav 3x på min. odds 1,80. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus