Europatipset med kul utmaning!

Publicerades den 2 juni 2024

Förväntningarna var höga, återbetalningsprocenten likaså. Det var bäddat för en härlig Stryktips-lördag! Men tji fick vi (och alla andra som bygger system mot bra utdelning) då favoriterna radade upp sig en efter en och utdelningen landade in på under 20 000 kr. Återigen blev det 0 kr på 10 rätt och därmed får vi jobba vidare med ny jackpot på lördag… Det är bara att grinda på!

Nya 13 matcher att angripa idag, Europatipset denna söndag bjuder på en riktigt trevlig kupong med generellt sett högre sportslig nivå än igår samt hög svårighetsgrad. Utmaningen idag blir att hålla nere just svårighetsgraden, att inte spela rader som är svårare än vad prispotten kan belöna. Det kommer krävas att man sväljer en del fula favvar och tar jobbiga genvägar. Nu bygger vi vårt vanliga 1296-raders och reducerar sedan ner på smart sätt!

Spelförslag

Vi börjar med att plocka ut fem spikar. Häcken, Örgryte och Rosenborg får duga som hyfsat okej streck kring 50 %. Absolut inga värdespikar men samtidigt bättre val än andra lag med ungefär samma vinstchans. Sen tar vi också in kupongens största favorit, Atalanta. 80 % är horribelt men vi hoppas den kan droppa av lite under dagen och som sagt, vi behöver hålla nere svårighetsgraden. Slutligen tar vi en värdeskapande spik som nr 5 – Cremonese till under 20 % är ett riktigt fynd! Först fegade vi och hade med krysset med faktum är att krysset inte är särskilt attraktivt och ettan är riktigt ful – kvar blev den vackra tvåan att gå hårt på!

För att ytterligare gå mot värde på ramen väljer vi också att utelämna Mjällby (50 %) i deras tuffa bortamatch mot Värnamo. Vi är imponerade av Mjällby men samtidigt gör Värnamo många bra prestationer också, 4-0 borta mot Norrköping senast exempelvis. Jämn och oviss match där bortalagets favoritskap verkligen överdrivs av svenska folket.

Reduceringar

Idag kommer vi att arbeta med två färgreduceringar i härliga verktyget, Reducering 2.0! En där vi jobbar emot två favoriter och en där vi balanserar mellan favoriter och skrällar.

Röd färgreducering: Överstreckade Eibar & Excelsior markeras och vi sätter ut att max ett av lagen får vinna, vi ser gärna två skrällar här!

Grön färgreducering: Här markerar vi Helsingborg, Varberg. AVS & Strömsgodset. Sen kör vi villkoret, minst 2 & max 3. Alltså kräver vi att minst två av dessa favoriter ska vinna sina matcher men vi vill begränsa oss aning med och tillåter att max tre av dem gör det. Vinner alla fyra så får vi med oss lite för många favoritsegrar i mål.

1296 rader har blivit 608 och reduceringsgraden är 53 %. Balansen känns fin, mest fokus på utdelningar 100 000 – 250 000 men även några kantbollar för ännu större pengar.

Se spelförslaget i sin helhet här! 

Miljongänget har butiken öppen, året runt! Varje dag byggs det genomtänkta system av spelläggare med många års erfarenhet och kunskap i spelet. Låt oss vinna ihop idag!

Köp en andel av Miljongänget!