Europatipset med Real Madrid & Malmöderby

Publicerades den 8 maj 2024

Vårens häftigaste tävling!? Vinn 10 000 kr!

I DBS-Facebookgrupp är det ofta gratis-tävlingar av olika slag. Veckans tävling är det supervärde i – vinnaren kammar hem hela 10 000 kr!

Gå med i vår Facebook-grupp här!

Vill du läsa mer om veckans tävling (som startar idag) kan du kika här: https://dagensbastaspel.se/vinn-10000-kr-i-tavling-med-jattevarde/

Tävla om 10 000 kr här!

Vi nosade på en superträff på Topptipset i måndags (100 000 kr+) men stolpe ut då, snabb revansch igår då Miljongängets Bulls Eye X10 pangade dit ”åttan” för 86 000 kr! 43 000 kr vardera till er med andel där, STORT GRATTIS! Välkommen in i vår vinnarbutik du med!

Bild

Dramatik igår när Dortmund på något sätt lyckades slå ut PSG ur Champions League och frågan är om det blir en heltysk final? Bayern har ledningen och sitter i förarsätet inför kvällens retur i Madrid, men Real lär utmana rejält! Den matchen är givetvis överst på Europatipset som sedan kompletteras av en brokig skara kamper. Allt från europeiska cupmatcher till Damallsvenskan och Division 1. I sistnämnda Söderettan har vi ett häftigt Malmöderby ikväll, Ariana-Rosengård lär bli en intensiv och spännande historia!

Ovan nämnda kupong kommer inte falla alla i smaken utan vi kan räkna med relativt låg omsättning. När det inte är jackpot behöver vi verkligen anpassa oss efter förutsättningarna och säkerställa att vi inte gapar efter för mycket utan spelar på ett smart sätt som passar prispotten. Motståndet i poolen kommer vara klent så det behövs samtidigt inte alltför djärva radkombinationer för att vinna sexsiffriga belopp tror vi! Låt oss bygga ett spelförslag…

Spelförslag

Fem spikar blir vårt första uppdrag. Fyra stabila favoriter och en kaxig underdog ringas in. Storfavoriterna Häcken damer och Leverkusen tas in i båten. Med förhoppning om att de faller av en del i streckprocent under dagen och faktiskt inte blir så överspelade till slut. Genom att ta de två håller vi nere svårighetsgraden på systemet. Vidare fångas Ariana och Karlstads IF från division 1-bollen som två troliga vinnare i facket runt 60 %. Slutligen, en kaxig spik i turkiska Karagumruk. En jämn match på förhand där Karagumruk till streck under 30 % bjuder till läckert spelvärde!

Även om planen är att spela rätt defensivt ikväll så måste vi givetvis skapa viss höjd. Ett bra sätt är att till begränsad risk utelämna överstreckade favoriten Hammarby TFF som har en vinstchans på runt 40 %, då vaskar vi gärna med 60 % chans att överleva och samtidigt kunna få bort ett riktigt fult favorittecken. I övrigt tar vi det rätt piano med garderingarna, det blir ett par hårdrocksnävar och en X2:a på Aston Villa där ettan på Olympiakos inte alls lockar.

Nu ska vi reducera ner våra 1296 rader till ca 300 rader!

Reduceringar

Blå färgreducering: Vi markerar Real Madrid, Stockholm Internazionale och Aston Villa. Tre tecken vi gillar och gärna lägger mer tyngd på – därför sätter vi villkoret att minst två, max två ska sitta. Det ger oss fördelningen 60-20-20 på Real & Stockholm (helgarderade matcher) samt 80-20 på Aston Villa (halvgardering). Som vi tänkt oss och dessutom ett sätt som skapar bra förhållande mellan risk/belöning. Att låta alla tre vinna blir för fegt/defensivt.

Röd färgreducering: Club Brügge och Atalanta kom med på systemramen bland de två sista tecknen vi betalade för, två överspelade ettor som inte gillas särskilt mycket av oss. Villkor sätts att max en av dem får gå in!

Smack! 1296 rader förvandlades snabbt och effektivt till 320 rader och vi har ett system som kan vinna allt från femsiffrigt till sexsiffrigt. Taget!

Spelförslaget i sin helhet här!

Solen skiner och du orkar inte grotta ner dig i alla svenska bonnfotbollsmatcher? Ta genvägen och köp en andel eller två av Miljongänget! Vi gör jobbet och pluggar på, följer oddsrörelser och streckprocent och landar i vassa byggen ikväll. Mot 13 rätt! 

Köp en andel av Miljongänget!