Europatipset med två kanonligor!

Publicerades den 20 september 2023

Nu snackar vi kupong i vår smak på Europatipset! Sex matcher från Champions League och sex matcher från underbara Championship! Kan det bli bättre? Ja, möjligen kan vän av ordning tycka att den trettonde matchen borde varit hetare än isländska derbymötet i Reykjavik… Men vi gillar lappen skarpt och rent spelmässigt ser det också intressant ut. Inga megafavoriter under 1,40 i odds men ändå några stabila favoriter som är möjliga att ha som grundstenar i välkomponerade system. Det här blir kul och nu smäller vi dit 13 rätt!

För de som gillar att spela på oddset kan vi varmt rekommendera att både kika på vår sektion för speltips fotboll och vårt uppsnack inför Champions League-gruppspelet, här finns exempelvis ett matigt inlägg om grupp G & H.

Spelförslag

Miljongängets Lilla ET är ett system som varit med sedan starten, hösten 2019. Ja, det är snart fyra år som vi varit en av de ledande spelläggarna på Svenska Spels satsning ”Tillsammans”. Precis som med alla våra system bygger vi det på ett genomtänkt sätt och med ett syfte som ska passa just den aktuella spelomgången, storleken på systemet, storlek på förväntad omsättning och så vidare. Det finns mycket spelteori att ha koll på och det anser vi vara vår absolut främsta styrka! Det är som vanligt fem spikar, fyra halvor och fyra helgarderingar som bildar detta klassiska system på 1296 rader.

Spika

Inte helt enkelt att ringa in fem spikar idag, det blir till att enkelstrecka ett par lag trots mindre tilltalande streckprocent. Men vi räknar kallt med att det ”kommer rätta till sig” en del innan spelstopp, precis som det brukar. De fem vi ringar in idag är:

Arsenal
Napoli
Leeds
Watford
Millwall

Arsenal är storfavorit i CL hemma mot PSV Eindhoven och där känner vi oss relativt trygga! Napoli mer spänstig spik men brukar visa klass i mästarligan och då ska Braga få det riktigt tufft här. Leeds har trummat igång riktigt bra nu i Championship, har bra lag om/när de får allt på plats och med potentiella skytteligavinnaren Piroe den där extra spetsen som krävs för att vinna tuffa bortamatcher. Watford och Millwall är båda snuskigt fult överstreckade i skrivande stund. Men här tror vi som sagt att denna skevhet kommer justeras ju mer pengar som kommer in i potten. Magkänslan säger att båda lagen har superba chanser att ta trepoängare mot tveksamt motstånd ikväll!

Totalt sett en ganska defensiv femling som bildar spikuppsättning här.

Gardera & reducera

Vi tar en offensiv halvgardering på ramen. Sevilla lämnas utanför, de kommer högst troligt att ”stänga” överstreckade ikväll, kanske inte 20 procentenheter för högt som de står nu men svårt att se de krypa ner under 60 %. En bra x2:a då helt enkelt, kompetenta Lens ska ha fin chans att få med sig poäng här!

I övrigt så garderar vi starka hemmafavoriterna Bayern (1X), Benfica (1X) och Vikingur (1X2). Här finns mycket av potentialen i detta spelförslag, att få med skrällar här. I övrigt inga speciellt anmärkningsvärda drag på själva grundramen. Dags att reducera!

Blå färgreducering: Nämnda Bayern, Benfica och Vikingur får varsin blå markering och vi sätter sedan upp villkoret ”minst 1, max 2”. En bra medelväg för att dels sänka svårighetsgraden för vårt system genom att faktiskt kräva att en av dessa vinner, men samtidigt det mest viktiga, kräva minst en skräll här. Ja, vi tar gärna två skrällar!

Röd färgreducering: Här markerar vi Inter, Blackburn och Leicester. Krav sätts att max ett av lagen får vinna (minst 0, max 1). Vi vill inte betala för dessa tre smått överstreckade och knappa favoriter. Här jobbar vi småskrällar i dessa tre matcher!

Sådär, ett trevligt systembygge är klart! Tar främst sikte på utdelningar mellan 30 000 – 200 000 men har också med en del fräcka rader som via kantbollar kan ge riktigt hög utdelning när stjärnorna står helt rätt och spelgudinnan Diana ler mot oss… 🙂

Spelförslaget i sin helhet här, 720 kr

 

Vi är oerhört laddade inför kvällen, det har varit nära några riktigt fina Europatipssmällar på slutet, men antingen sena mål emot eller favoritsegrar i sista matcherna har stoppat oss från kanonsmällar. Men ikväll kör vi hela vägen! Välkommen in till Sveriges vassaste spelläggare och vår trivsamma butik!

Skrällen
  • Lens X2
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Leeds
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!