Europatipset onsdag

Publicerades den 10 januari 2024

Äntligen dags för nytt Europatips, söndagens ruskiga hugg har legat och gnagt. Dags för revansch! Inne i ombudet hos Svenska Spel har vi laddat bössan, välkomna! En salig blandning av matcher ska benas ut och det blandas högt och lågt. Flertalet matcher är som vanligt väldigt felstreckade och här ska vi ta betalt. Idag är det dock viktigt att tänka på att potten kommer troligtvis inte vara så stor, du måste därför anpassa dina rader därefter. Minska antalet ”topprader” en aning och betala inte för utfall du aldrig kommer få skäligt betalt för.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Har du frågor och vill lära dig med om att reducera system så är det bara att höra av sig till oss på något av våra sociala medier, vi hjälper er gärna!

Nu bygger vi!

Spika

Real Madrid
Chesterfield
Barcelona
Santa Clara
Galatasaray

Våra fem val idag och vi är väldigt nöjda med den här samlingen. Ofta är det en eller ett par spikar som trycks in på nåder, så är inte fallet idag. En fin blandning med spelvärda drag i mellanfacket kombinerat med lag som har höga vinstchanser utan att strecken dragit iväg allt för mycket är få förunnat i poolspelsvärlden. Våra fem val ger oss möjlighet att gardera ett gäng lag som streckats otroligt hårt och potentialen i ramen finns helt klart där.

Halvgarderingar

Milan-Atalanta 1 2
Maritimo-Leiria 1 2
Vizela-Arouca 1 x
Panathinaikos-Olympiakos 1 2

Tre defensiva hårdrocksnävar väljs ut till att börja med. Tecken utan något större spelvärde samtidigt som vi inte sticker ut hakan variansmässigt funkar alltid. Utöver dessa så plockar vi bort överstreckade Arouca, laget streckas i nuläget upp som tydliga favoriter av svenska folket. Enligt oddsen är det dock Vizela som är favoriter och i en h2h mellan oddsmarknaden och svenska folket så finns det givetvis bara en hand att hålla. Vi fortsätter sedan bygget och sätter prägel med hjälp av reduceringsverktyget.

Reducering

Ett gäng lag streckas upp till höga nivåer, dessa måste begränsas men även användas i viss mån. Vi håller pottens storlek i åtanke när vi markerar Liverpool, Benfica och Juventus och ställer kravet minst en, max två. Ramens absolut sämsta rader kapas bort men även ett gäng svåra komber. Vårt intervall komprimeras på ett effektivt sätt.

Röda utgångar placeras på Milan, Panathinaikos och Trabzonspor med kravet max en. Här vaskar vi således två överstreckade favoriter och höjer vårt golv.

Färdigt spelförslag för 504 kronor (61% reduceringsgrad)

Lycka till!