Europatipset onsdag

Publicerades den 31 januari 2024

Häftig hockeykväll igår när vi hade fantastiska möjligheter som spelare när Hockeybomben skulle gå av stapeln. Inne i ombudet löste vi två stycken träffar och drygt 240.000 kronor spelades in. Kul!

 

Förhoppningsvis kan vi rida på den vågen när vi idag tar oss an Europatipset. Ett gäng matcher från Premier League inleder kupongen, La Liga följer upp och sedan har vi ett gäng matcher med gott och blandat runt om i Europa. Ett gäng stora favoriter att brottas med idag men som vi nämnt tidigare, risken för låg utdelning går även hand i hand med chansen till riktigt stora utdelningar. Låt oss hoppas på det sistnämnda idag.

Även om vi vill få med flertalet skrällar idag så kan vi inte spela dumdristigt, att ta hänsyn till pottens storlek är väldigt viktigt när du bygger system. Att använda någon/ett par av kupongens större favoriter som spikval idag känns rimligt, annars sticker våra svåraste kombinationer iväg för mycket och vi spelar mot utdelningar som inte ens en Stryktipsrunda med 30 miljoner i jackpot mäktar med att betala ut.

Vi har landat i följande fem spikar:

Manchester City
Tottenham
Barcelona
ST. Gallen
Lugano

Ett par större drakar i form av Manchester City och Barcelona tar täten med sina god vinstchanser och följs sedan upp med favoriter i mellanfacket. När det finns så pass många lag med höga streck-procent så dödas inte potentialen även om jobbar med en defensiv spik-kombination en runda utan jackpot. Dessa val kommer ge oss möjlighet att gardera på flera håll där vi jagar smällar, halvor och reduceringsverktyget kommer göra att vi till slut landar in på en bra balans som passar denna runda.

Halvgarderingar

Redan i ramen vill vi döda en drake, sett till streckprocet iallafall. Atletico Madrid vaskas som nu på förmiddagen streckas upp till gräsliga 81%. Ser vi sunt på det så vaskar vi ett tecken med 63% vinstchans och inte några 80+. Det är inte så farligt som det låter men gör underverk för bygget. Cirka 37% av gångerna lyckas detta drag och utväxlingen blir enorm.

Vi lättar sedan på gaspedalen en aning och landar in i tre defensiva halvor. 1x Liverpool, 1x Sheffield W och en hårdrocksnäve i Hertha Berlin-Kaiserslautern. Vår ram känns nu redo för att gå in och bearbetas med verktyget från reducering.se som är helt gratis att använda.

Reducering

Till att börja med placerar vi ut blå utgångar på Liverpool, Hertha Berlin, Rio Ave och Royal Antwerp med kravet minst 1, max 2. Här balanserar vi bygget på ett effektivt sätt. Det fördelas mer av vår insats mot just dessa tecken men vi ställer samtidigt ett krav att minst två måste falla. Vi är nu uppe i att minst tre favoriter (AM inräknat) ska gå på pumpen.

Vi fortsätter… Allt för många av de absolut största drakarna får givetvis inte vinna om vi ska ha någon utdelning att tala om. Vi behöver fortsatt sätta press på dessa även om vi inte kan sväva iväg som vi nämnde i början av inlägget. Vi tar därför hjälp av en ”exaktreducering” och markerar Braga och Royale Union med gula utgångar med kravet minst 1, max 1. Nu känner vi oss klara.

Färdigt spelförslag för 400 kronor (69% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

DBS Youtube-kanal

DBS Facebook-sida