Europatipset onsdag

Publicerades den 9 november 2022

Onsdag och nytt Europatips att jaga 13 rätt på! Cup-spel i England, Serie A, La liga och tyska Bundesliga utgör dagens gåta, en härlig mix precis som ett ET ska vara. Omsättningen kommer med stor sannolikhet halta rejält vilket gör att inte allt för svåra kombinationer kan bli riktigt bra betalda om vi kommer fint på det och slår ut ”rätt” motståndare. Ingen krockkudde i form av jackpot att luta oss tillbaka emot så vi måste helt klart gå på offensiven och leta värde på sina ställen.

Det är dock viktigt att ha pottens storlek i bakhuvudet här, på Stryktipset blir det en helt annan grej. Omsättningen är bra mycket högre och det finns dessutom en garanti på 10m vid ensam vinnare. Idag får vi ta fram fingertoppskänslan och knåpa ihop ett välbalanserat bygge.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Nu bygger vi!

Dagens fem spikar i förslaget landar på följande:

Manchester City
West Ham
Wolves
Inter
Fiorentina

Defensivt rakt igenom om vi bortser från Wolverhampton, inget av dessa tecken skapar någon större potential men det finns ett gäng andra lag som även de är hårt betrodda av svenska folket. Vi kommer få möjlighet att fälla många kombinationer ute i stugorna trots en defensiv approach i våra spikval. Halvgarderingar och reduceringar formar ditt bygge minst lika mycket som spikarna. Vi har ett gäng gånger laborerat inne i verktyget och där ser vi tydligt när vi kikar på odds/utdelningsprognoserna att det går att ”komma undan” med vilka spikar som helst om bygget balanseras därefter.

Halvgarderingar

Även om det går att vikta mot värde och styra systemet precis som man vill inne i reduceringsverktyget så är det aldrig fel att plocka bort någon/några favoriter ur ramen som vi inte betalar någonting alls för. Brutalt överstreckade Tottenham är inget vi är intresserade av att betala för i nuläget, likaså Eintracht Frankfurt. Två aktiva val som höjer potentialen. För att sy ihop säcken så använder vi oss av två hårdrocksnävar i mötena Mallorca-Atl Madrid och Leipzig-Freiburg, två tecken som enligt oss inte innehåller tillräckligt högt värde sett till svårighetsgrad.

Reducering

Röd (minst 1 max 2):

Arsenal, Newcastle och Torino markeras, tre relativt stora favoriter och i dessa typer av matcher är det perfekt att använda verktyget för att skapa en balans mellan värde och svårighetsgrad.

Grön (minst 1):

Fyra fina värdetecken i form av Nottingham, Sheffield W, Mallorca och Freiburg får varsin utgång med kravet att minst 1 ska segra. Att skrällen tar det hela vägen till vinst gör genast att utdelningen sticker iväg, vi vill aktivt vikta mot dessa utfall.

Färdigt spelförslag för 792 kronor (39% reduceringsgrad)

Vill du haka på något av Miljongängets andelsspel dagen till  ära så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel. Stort lycka till!