Europatipset söndag 2 oktober

Publicerades den 2 oktober 2022

Galen speldag igår och när krutröken hade lagt sig kunde vi rätta ”Miljongängets R-system mot 13” för just 13 rätt på Stryktipset! Hela 812 000 kr i utdelning och STORT grattis till er som var med och delade på den vinsten! Överlag en riktigt svår runda och vi kan villigt erkänna att vi var fel ute på sina håll, sett till resultaten. Men R-system med sina stora ramar kan vara förlåtande och i detta fall var det stolpe in i slutminuterna när Chelsea avgjorde och Cardiff kvitterade. Annars var Miljongängets Monster nära en jätteträff med, stannade på 12 rätt och 50 000 kr, kvittering av Bristol C saknades…

Fullträff hade premiär igår med och visst var underhållningsnivån hög, under de sista 4-5 matcherna svängde det friskt. Det stod tidigt klart att ingen skulle nå 13 rätt, 6 mål i Liverpool och Werder Bremen sållade bort svenska folket. Till slut blev de tre bästa vinstgrupperna 9,8,7 rätt. På Miljongängets Gigant Fullträff nådde vi 8 rätt och utdelningen drog iväg till fina 59 000 kr för det!

Nog om gårdagen, nya kuponger att angripa idag och fullt fokus på att bygga bra, genomtänkta system med rätt strategi till omgången. Europatipset bjuder på en fin lapp, Manchester-derby inleder och sedan fylls på med bland annat intressanta matcher i Allsvenskan.

Miljongängets andelar till rundan hittar du HÄR

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu drar vi igång jakten på 13 rätt!

Spika

Inga megafavoriter på kuponger sett till oddsen men några hyfsat troliga vinnare finns det. Överstreckat på sina håll precis som brukligt en söndagsmorgon på Europatipset. Kommer korrigeras en del under dagen och vi kommer givetvis hålla koll ändra fram till sista timmen innan spelstopp. Fem spikar ska plockas fram till detta förslag och vi landar i följande:

Manchester City
Kalmar
Norrköping
Celta Vigo
Lens

Man City är en kanonspik i skrivande stund, men lär knappast stanna under 70 %, användbar oavsett. Kalmar och Norrköping är två riktigt fula spikar i skrivande stund, förhoppningsvis sjunker streckprocenten en del på båda två och vi vet att några äckliga spikar behöver sväljas för att ta ett mindre Europatips-bygge i mål på rimligt sätt. Celta och Lens är tuffa men mycket fina spikar, båda lagen är favoriter i sina matcher men streckas beskedligt. Det gillar vi!

Halvgarderingar

Två smått offensiva halvor på X2 Aston Villa och 1X Hertha Berlin placeras ut. Här vill vi skaka av oss två dåliga favoriter och kapa bort de allra sämsta raderna från systembygget. Vi kompletterar med två hederliga hårdrocksnävar (1-2) där överstreckade kryss i Girona-Real Sociedad samt Besiktas-Fenerbache åker i papperskorgen. Ramen är formerad och det är dags att trimma vidare via reduceringsverktyget.

Reducering

Även reduceringen används för att fortsätta balansera upp totalbygget. De fyra helgarderade favoriterna Häcken, AIK, Atlanta och Juventus blåmarkeras och vi sätter sedan ut kravet att minst 1 men max 2 av dessa lag ska/får vinna. Att försöka fälla alla fyra är tufft, men vi vill verkligen inte betala för att alla vinner heller, inte ens tre accepterar vi! Detta move skapar verkligen spets i vårt bygge!

Vi kompletterar med grönt villkor där vi sätter krav att minst ett av de finfina tecknen Girona eller Fenerbache ska gå in!

Andelar till systemet för 96kr (oreducerat)

Färdigt spelförslag för 672 kronor (48 % reduceringsgrad)

Mot 13 rätt!