Europatipset söndag

Publicerades den 18 september 2022

Söndagens Europatips bjuder på en härlig mix med allt från Premier League till vårt kära Allsvenskan. Ett gäng favoriter blir i vanlig ordning ruggigt överstreckade när det vankas ET och vi ser goda chanser att sätta käppar i hjulet för flera stycken. Lyckas vi med detta och träffar rätt med vissa kombinationer så kan dagens runda verkligen bli en välbetald historia med tanke på det svaga motståndet. Häng med!

Miljongängets andelar till rundan hittar du HÄR

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu drar vi igång jakten på 13 rätt!

Spika

Precis som vi nämnde i inledningen så finns det flertalet överstreckade favoriter att ta hänsyn till. Att plocka någon/några av sina spikar i detta fack är dock något som i viss mån behövs. Ska det vaskas hårt och/eller spikas massa fräcka drag så spelar vi mot utdelningar som potten på Europatipset inte mäktar med.

Milan
Villarreal
Malmö
PSG
Hoffenheim

Dessa fem spikar väljs ut till dagens spelförslag. Malmö och PSG plockar vi ur det defensiva facket, precis som ”alltid” så är dessa favoriter ganska överstreckade. Vi har dock förhoppningar om att andra lag kommer få mer kärlek av svenska folket ju närmre spelstopp vi kommer och således göra att dessa två inte stänger allt för överstreckade. Malmö spelar ett derby borta mot Helsingborg och PSG kan stundtals uppträda väldigt nonchalant i ligan, förhoppningsvis kan svenska folket dra för stora växlar av detta och gardera brett senare under dagen.

Milan, Villarreal och Hoffenheim är något snäpp upp variansmässigt. Här finns det flera alternativ som svenska folket väljer före trots ungefär samma vinstchans. Vi ser därför en bra chans att sticka ut lite från mängden även om våra två inledande spikar finns med i alla kioskgubbars snurror. Milan och Hoffenheim blir nog fina dolda spikar när vi summerar.

Halvgarderingar

En renodlad värdeskapande vask görs i rambygget, Marseille plockas bort. Här sticker vi inte ut hakan allt för mycket variansmässigt men skakar på ett väldigt effektivt sätt bort flertalet motståndare. Visst är omsättningen inte slutgiltlig men 66% i nuläget är ett skämt. Utöver denna så kör vi tre klassiska hårdrocksnävar för att sy ihop ramen. 1 2 spelas i Everton-West Ham, Roma-Atalanta och Fiorentina-Verona. Tre oavgjorda resultat som är smått överstreckade är inga tecken vi slänger oss över när vi står i kassan för att betala. Tecken med låg sannolikhet att gå in utan något större värde är aldrig attraktiva vare sig det är ett hemmalag, ett kryss eller ett bortalag. Hur din kupong ser ut estetiskt spelar noll roll.

Reducering

Att reducera på ett bra sätt behöver inte alls vara svårt, tröskeln in att börja reducera är inte alls så hög som det kanske kan se ut. Du kan på ett väldigt simpelt sätt reducera väldigt effektivt. Idag gör vi det enkelt, röda utgångar sätts ut Djurgården, AIK och Ajax. Kravet ställs att minst 1 men max två får/ska vinna. ”Minst 1” säkerställer att vi inte spelar mot allt för svåra utfall som riskerar att bli underbetalda, potten räcker inte till som vi nämnde tidigare i inlägget. ”Max 2” städar bort ett gäng skräprader, vi vill inte betala för ett utfall där samtliga favoriter vinner (utöver Marseille som vi vaskat).

Andelar till systemet för 96kr (oreducerat)

Färdigt spelförslag för 864 kronor (33% reduceringsgrad)

Nu jobbar vi en en trevlig avslutning på veckan!