Europatipset söndag

Publicerades den 13 november 2022

Lördagen kunde vi önska mer av minst sagt, strul med inloggning under dagen, strul att lämna in system och till sist en iskall utdelning på 13 rätt. Idag tror vi på helt andra bullar! Ingen riktigt stor favorit så långt ögat kan nå på dagens Europatips och vi ser goda möjligheter till fin utdelning.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Som vi nämnde i inledningen så finns det ingen riktigt stor favorit. Att det inte finns någon ”City-spik” till 90%+ att gömma sig bakom tycker vi är riktigt fint, många motståndare får då genast problem. Ett gäng av kupongens favoriter ser riktigt bräckliga ut samtidigt som strecken är helt skeva. Omsättningen är fortfarande låg så mycket kommer givetvis hända när allt mer pengar trycks in i potten men här kommer det inte ”stänga” rätt på särskilt många håll.

Spika

Att få ihop en spikkombination enbart bestående av värdetecken är helt omöjligt utan att spela alldeles för svårt sett till den prispool som erbjuds. Det är bara att tugga i sig en hel del skit här för att senare ändra riktning värdemässigt med hjälp av halvgarderingarna och reduceringsverktyget. Givetvis går det att mixa in något/ ett par fräcka spikdrag till lägre procent men då hade vi gärna sett någon större favorit till vettiga priser som hade gift sig fint med sådana val.

I spelförslaget ska som bekant fem spikar tas ut, idag landar det på Brighton, Milan, Monza, Monaco och Freiburg. Inte någon med direkt fint spelvärde men som vi nämnt i inlägg tidigare så är det helheten på systemet som ska generera ett värde. Vart/hur du gör det spelar mindre roll, via flertalet fina värdespikar, fräcka vaskningar/reduceringar och/eller en kombination av dessa. Ditt slutmål med varje bygge är givetvis att skapa system som har goda förutsättningar att få mer betalt än det ”förtjänar” sett till svårighetsgrad. Idag tror vi att vi har bäst chans till det genom ovanstående fem åsnespikar.

Halvgarderingar

Två tydligt värdeskapande vaskningar görs i vår ram idag, Eintracht och Varberg utelämnas till ruggigt fula procent. Här kapar vi effektivt bort en stor mängd motståndare om allt faller väl ut. Vi tar inga jättestora risker med dessa moves men belöningen är enorm i när vi kikar på hur många motståndarrader som åker i papperskorgen om dessa favoriter inte står pall. För att sy ihop säcken så avslutar vi ramen med två hårdrocksnävar, 1 2 spelas i matcherna Juventus-Lazio och Montpellier-Reims. Inga större värden i dessa tecken och rätt låg sannolikhet att sitta.

Reducering

Nu kommer det bästa, har du inte reducerat tidigare så börja idag hos reducering.se! Det är helt fantastiskt hur du kan styra ditt bygge precis dit du vill nästan oavsett vilken ram du plockat ut.

I dagens spelförslag reducerar vi hårt mot att underdogen löper linan ut och löser en skräll. Att dogen löser vinsten gör så mycket mer för utdelningen än ett oavgjort resultat. Många slänger med ett kryss och känner sig ”säkra” och vi vill därför vikta våra rader mot scenarion där våra motståndare får svårt att hänga med. Gröna utgångar placeras ut på extremt fina tecken som Torino, Spezia, Mainz och Sandviken med kravet att minst två ska sitta.

Vi gillar nu det odds/utdelningsintervall som verktyget presenterar och kan presentera ett spelförslag för 624 kronor (52% reduceringsgrad)

Vill du hänga på något av Miljongängets andelar denna söndag så finner du dessa i vårt ombud hos Svenska Spel.