Europatipset söndag 30e april

Publicerades den 30 april 2023

Söndag och ett sedvanligt Europatips ligger framför oss. Riktigt trevlig fotboll som ska avnjutas och dessutom så höjer reducering.se tempen lite extra under ET-omgångarna fram till 7e maj som många av er säkert redan vet. Här får du chansen att bli en EM-mästare och kamma hem en fotbollsresa värd 10.000 kronor, ingen har tryckt dit någon riktigt fin vinst än så det är bara att haka på, tåget har verkligen inte gått. Att vara med och tävla är gratis, mer info om tävlingen kan du läsa HÄR.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel), våra andra system för rundan hittar du hos vårt ombud hos Svenska Spel. När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

Liverpool
Manchester City
Manchester United
Bournemouth
Wolfsburg

Här väljer vi en mix av hårt betrodda Liverpool och Manchester City kombinerat med aningen fräckare drag. Manchester United är även den ganska defensiv och för att få ihop en fin balans i vår spikkombination så spetsar vi till det med Bournemouth och Wolfsburg. Lyfter vi blicken och enbart ser våra fem spikar som en egen sektion i bygget så har vi här fått ihop en bra blandning.

Att spika av Pool, City och viss mån United kommer vi undan med på ett bra sätt idag då ett gäng andra favoriter dragits upp till höga procent som vi kommer gardera. Potentialen kommer således finnas där även om majoriteten i Sverige kommer ha med ovan nämnd trippel i sina byggen. Halvgarderingar och reducering kommer som vanligt vara vårt bästa vapen för att sy ihop säcken på ett bra sätt.

Halvgarderingar

En uttalad värdeskapande vaskning görs idag, Juventus plockas bort från ramen i bortamötet mot Bologna. Denna italienska jätte är inte vad den en gång var. Vinstchanserna för Juve är en bra bit under 50% i dagens kamp och när svenska folket då streckar upp tvåan i en bra bit över 50% tvekar vi inte att agera.

Tre halvor till ska placeras ut för att ramen ska vara klar. Tre tecken med låg sannolikhet lämnas utanför, Oavgjorda resultaten i Espanyol-Getafe och Ajax-PSV Eindhoven samt ettan i Besiktas-Galatasaray. Vi är nu nöjda med förutsättningarna i bygget när reduceringsbiten tar vid.

Reducering

Röda utgångar placeras på hårt streckade lag som Newcastle, Djurgården, Malmö och Atletico Madrid. Kravet sätts på minst 2, max 2. Med andra ord ska exakt två av dessa lag vinna, här fixar vi på ett effektivt sätt en bra balans mellan svårighetsgrad och balans. Vi kan inte samtliga fyra vinna i kombination med våra fem singelstreck och vi känner samtidigt att vi inte behöver göra det allt för svårt för oss. Detta blir en perfekt mellanväg, reduceringsgraden sticker upp till 70% och vi känner oss nöjda med odds och utdelningsprognosen för detta system.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (går att lämna in direkt via ”lämna in”)

Stort lycka till!