Europatipset söndag

Publicerades den 23 juli 2023

Söndag och sedvanligt Europatips att sätta tänderna i idag!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda). Vill du hellre ha en annan andel i näven från oss i Miljongänget så hittar du vårt utbud av andelar HÄR.

Fyra matcher från Allsvenskan som även fanns med på gårdagens ”stryk” återfinns på kupongen. Kom ihåg att du inte måste följa samma linjer som igår, känn inget tvång att ha chans ”att sätta båda lapparna”. Det är faktiskt ett helt annat spel och förutsättningarna är något helt annat. Odds och streckprocent kan variera kraftigt vilket gör att du måste ta på dig ett par dagsfärska glasögon. Detta kanske inte gäller dagens kupong utan mer ett allmänt tips att ta med dig inför framtiden, det är i mångas ögon en het potatis.

Nu drar vi igång ett spelförslag!

Igår nämnde vi att en vettig väg var att gå hårt ut första dagen för att spara tecken till idag. Fyra spikar ringades in och samtliga satt. Tråkigt att vår defensiva vask på Värnamo inte föll väl ut annars hade vi haft fint läge på 13 rätt på spelförslaget. Idag hoppas vi gå hela vägen!

Spika

Ruggigt felstreckat som vanligt på sina håll när ET ska benas ut. Ha dock den låga omsättningen i åtanke nu på förmiddagen. Mycket kan hända fram till spelstopp men nedan följer dagens fem spikar som vi hoppas tickar in vettigt när klockan närmar sig 14.59.

Malmö
Göteborg
Kalmar 
Öster
Ham-Kam

Kalmar något större favorit än de andra som huserar kring mellanfacket och runt/strax under två gånger pengarna. Göteborg spikades av igår som möjlig hedge-match men tycker även ettan här passar väl in i ett bygge till ganska korrekta streck. Det finns ett gäng andra favoriter som är mer troliga vinnare än de vi plockat ut men vi kommer till slut få till en fin balans när bygget summeras, dessa känns fina i kombination med varandra!

Halvgarderingar

En direkt värdeskapande vask gör vi idag, Lilleström plockas bort som otroligt överstreckat tecken i ramen. Denna kommer givetvis röra sig under dagen som vi var inne på tidigare men kommer med stor sannolikhet vara ful hela vägen in i mål. För att sy ihop säcken så plockar vi fram våra populära hårdrocksnävar. 1 2 spelas i Strömsgodset-Rosenberg, Tromsö-Brann och Silkeborg-Bröndby. Ramen är nu klar och vi ska gå på reduceringsverktyget.

Reducering

”Det finns ett gäng andra favoriter som är mer troliga vinnare”.. här tar vi oss an dessa. Röda utgångar placeras på Norrköping, Bodö/Glimt och Royal Antwerp. Kravet ställs på minst 1, max 2. Vi sänker således variansen på systemet (svårighetsgraden) men rensar även bort ett gäng skitrader som ändå aldrig betalar ut mer än korvören. Vi är nu nöjda med systemet, svårare än så behöver det inte vara att  reducera.

Färdigt spelförslag för 864 (33% reduceringsgrad)

Lycka till!