Europatipset söndag

Publicerades den 3 september 2023

Vilket Stryktips det var igår, ingen i landet lyckades hitta den vinnande raden och tur var väl det med de totaloddset. Absurd svår rad som inte ska hittas, betalar man för sådana rader så behöver taktiken läggas om. Ny jackpot nästa helg att plocka hem istället. Låt oss inte gå händelserna i förväg, denna söndag ska vi gnugga Europatips. Högklassig fotboll ska konsumeras på dumburken idag med matcher från Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga, Bundesliga och Ligue 1. Fantastiskt fin söndag!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

Arsenal
Liverpool
Malmö
Leipzig
Paris Saint-Germain

Ofta finns det ett gäng stora favoriter att brottas med på Europatipset, idag är inget undantag även om det inte är några City a la 1.10 gånger degen. Flera bräckliga favoriter och känslan är att det kan bli riktigt fint betalt för de som kommer rätt på det. Vilka favoriter ska då spikas? För några måste spikas, speciellt då potten på ET inte räcker till för stora hjältar som ska ta ut svängarna allt för mycket.

Vi inleder med spik i match ett och två, Arsenal och Liverpool hålls i handen. Arsenal ganska korrekt streckade medans Pool stuckit iväg en del. Någon/några fula tecken behöver vi spika av när texturen på kupongen ser ut som den gör och då känns Liverpool som ett bra alternativ. Vi tror dessutom att den kan falla lite i procent mot spelstopp. I match två finns det pengar kvar att gardera för de sämsta spelarna som synar/bygger sin kupongen i nummerordning.

Malmö, Leipzig och PSG tar spikvalen i mål där vi tycker Malmö är dagens bästa spik. Hög vinstchans i kombination med korrekta streck är alltid fantastiskt fint i poolspel. Variansen är skyhög i spelformen så när det går att hålla ner den utan att tumma på det direkta spelvärdet så tacka och ta emot. Leipzig och PSG knyter nu ihop säcken, Leipzig tas på ungefär samma premisser som Malmö även om vinstchansen inte är lika hög. Tvåan här kommer med stor sannolikhet att hållas på fina nivåer hela vägen in till spelstopp.

Avslutningsvis blir PSG vår sista spik. Höga vinstchanser, visserligen ett gäng procent överstreckade. Det finns dock andra sämre i liknande oddsfack som vi behöver plocka från för att få ihop en bra helhet i bygget svårighetsmässigt. PSG brukar dessutom inte falla gemene man i smaken så här kan vi hålla tummarna om ganska attraktiva streck vid 14.59, i förhållande till sin vinstchans då.

Halvgarderingar

Norrköping-Djurgården (x2)
Degerfors-Häcken (12)
Mallorca-Bilbao (1x)
Osasuna-Barcelona (12)

Väldigt fula streck på Norrköping och Bilbao, dessa vaskas illa kvickt. Vi bygger potential utan att ta allt för stora risken. Förmodligen kommer båda lagen droppa ett gäng procent fram till spelstopp men bör stänga fult oavsett. Hårdrocksnävar (12) placeras i Degerfors-Häcken och Osasuna-Barcelona. Oavgjorda resultat med låg sannolikhet att sitta utan något supervärde är alltid helt okej att plocka bort från ramen för att få ihop rimliga totaloddsprognoser. Tecken i liknande oddsintervall på en underdog brukar dessutom erbjuda ett mycket bättre pris i form av låga procent. Då känns det inte lika kul att betala för allt för många halvtråkiga kryss.

Reducering

Röda utgångar placeras på Inter, Juventus, Häcken och Barcelona. Kravet ställs in på minst en, max två. Här tightar vi på ett fint sätt ihop vårt intervall i odds och utdelningsprognosen. Att bunta ihop favoriter och reducera som vi gjort idag är en perfekt start på ditt bygge, svårare än så är det inte.

Att reducera är enkelt, effektivt och gratis. In på reducering.se NU!

Färdigt spelförslag för 900 kronor (31% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar till rundan hittar du HÄR.