Europatipset ställer frågor!

Publicerades den 18 februari 2024

Gårdagens Stryktips bjöd på en spännande omgång. Ett gäng fina ”pling” i den första kvarten men sedan blev det allt tristare efterhand. Galet överstreckade favoriten Norwich vände och vann och på flera andra arenor gick matcherna åt fel håll. Till slut stannade utdelningen för 13 rätt på 193 000 och det var extremt underbetalt sett till svårighetsgraden, rättvis utdelning borde snarare varit upp mot 1 miljon sett till resultaten och oddsen på dessa. Därför behöver vi inte skämmas utan snarare snabbt vända blad efter att inte träffat 13 rätt denna gång. Vi tar 13 idag istället och då vill vi ha överbetalt istället för underbetalt!

Dagens Europatips ser ut att ge goda förutsättningar till att hitta just överbetalda radkombinationer utan att för den delen behöva bygga extremt chansartat. Det finns ett gäng halvstora favoriter som svenska folket streckat upp till himmeln. Det ska vi utnyttja! Häng med så bygger vi dagens 1296:a och trimmar den sedan i mål via www.reducering.se och det fantastiska verktyget där!

Spelförslag

Att ringa in fem spikar är inte helt lätt idag. Men vi fångar till slut in kvintetten Brighton. Fiorentina, Freiburg, Reims och AIK. Sistnämnda AIK är jättefavorit i svenska cupen mot Örebro men streckas märkligt nog inte superhögt. Given spik. Brighton är också en trolig vinnare, laget kommer vara frustande av revanschlusta efter snöpliga övertidstorsken senast mot Spurs. Det kommer svaga Sheffield U få sota för idag! De tre resterande spikarna är lag med lägre vinstchanser men ändå favvar i sina respektive matcher. Framförallt Reims bjuder på lysande spelvärde (även om vi vet att streckprocenten kommer stiga under dagen när skarpare pengar kommer in i poolen).

Sedan finns det som sagt många överstreckade favoriter att attackera. Vi vill utelämna en av dessa direkt på ramen och valet faller på Roma. 1X på Frosinone erbjuder extremt bra spelvärde då Roma streckas på över 65 % trots en vinstchans som snarare rör sig strax norr om 50-strecket. I övrigt tar vi det försiktigt med våra halvgarderingar, det blir ett par hårdrocksnävar och en defensiv X2 på Real Sociedad. Slutligen helgarderas fyra matcher där alla innehåller överstreckade favoriter. Dessa fyra tar vi hand om i nästa steg:

Reducering

Röd färgreducering: Nämnda fyra favoriter som är helgarderade (Man United, Milan, Udinese och Real Betis) markeras och sedan väljer vi riktigt tuffa men effektiva kravet att exakt en av dessa fyra ska/får vinna. Varken mer eller mindre. Detta innebär att vi tvingar fram ytterligare tre skrällar. Men samtidigt tar vi in en favorit i båten. Den med lite större plånbok kan möjligen välja att sätta villkoret som ”minst en, max 2” istället för att få med sig lite fler rader utan att för den delen bli alltför defensiv.

Spelförslaget för 512 kr (60 % reduceringsgrad) här! 

Ett spänstigt bygge som riktar nästan alla rader mot utdelningar +100 000 kr. Majoriteten av dessa rader bör även vara värderader, det vill säga kunna bli överbetalda när vi efteråt analyserar och ställer utdelningen mot totaloddset på resultaten. Nu jobbar vi 13 rätt!

 

Skrällen
  • Frosinone 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Reims
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!