Europatipset ställer svåra frågor!

Publicerades den 12 maj 2024

Stånk och stön, suck vad nära en riktig superrunda på Stryktipset igår… Miljongängets Mega satt i pole position när sista spiken Mainz vann bekvämt och det var nästan heltäckt. Tyvärr föll vi på Crawleys seger till 5 gånger pengarna borta mot MK Dons. Men, vi är luttrade och vet att det enda som lönar sig i denna bransch är stenhårt arbete och att göra bra, smarta, anpassade system varje runda. Snart lossnar det!

Dagens Europatips har goda förutsättningar att bli spännande. En supersvår lapp där den enklaste vägen (spela favoriten i varje match) ändå ger ett totalodds på över 17 000 gånger pengarna – ytterst ovanligt med så svår textur! Detta innebär att vi och svenska folket får svårt att hitta spikar och de små favoriter som finns på kupongen kommer bli överspelade, mycket överspelade! Det skapar häftiga förutsättningar och kommer man rätt på det en sådan här runda blir det riktigt bra betalt!

Spelförslag

Att hitta fem spikar är inte lätt. Arsenal känns given, även om Man U brukar kunna sprattla till ibland är deras lägstanivå snuskigt låg och risken är stor att Arsenal straffar dem hårt idag. Vidare väljer vi att spika Atalanta, Lille och PAOK som hyfsat vettiga val i facket runt 50 % vinstchans. Slutligen tar vi ställning i häftiga playoff-mötet mellan WBA-Southampton. Tvåan spikas! Det råder klasskillnad i grunden och West Brom har visat sviktande form på slutet vilket ett vasst Saints bör kunna utnyttja och redan i match 1 ta kommandot i jakten på finalen på Wembley.

Svår lapp som sagt, men det är ändå inte rätt väg att bara göra defensiva val. När vi i vissa matcher verkligen får superpriser på ”underdogen” ska vi givetvis ta chansen att utelämna överstreckade favoriter. Helsingborg tar emot Sandviken och streckas i 70 % när korrekt snarare vore 50 %. Två målsnåla lag som möts och krysset ligger nära till hands tror vi. Även Köpenhamn vaskas, de ska knappast stå över 50 % i toppmötet borta mot Bröndby, även om deras form är bättre än hemmalaget.

Vi helgarderar även tre överstreckade hemmalag i Genoa, Valencia & Brage. Dessa ska vi attackera strax via Sveriges bästa reduceringsverktyg – www.reducering.se!

Reduceringar

Gul färgreducering: Nämnda lag, Genoa, Valencia och Brage är markerade och sedan ska vi sätta ut ett villkor. Vad tycker ni är bästa villkoret här?

Det är ju tre riktigt fula och överstreckade favoriter (i skrivande stund). Ett alternativ kan vara att sätta kravet att max ett av lagen får vinna = ”minst 0, max 1”. Det reducerar bort drygt 300 rader och skapar ett riktigt offensivt system som spelar i stor utsträckning mot utdelningar över 250 000 kr.

Nästa alternativ är att sätta ett exaktvillkor, att minst en men max 1 av dessa tre tecken ska/får gå in. Då fäller vi ändå två favoriter men tar samtidigt in en i båten. Systemet reduceras dessutom kraftigt och över 700 rader försvinner. Visst, några av de mest välbetalda komberna tappas då men samtidigt är det svåra komber med låg sannolikhet. Detta alternativ känns bra!

Ett tredje alternativ kan vara att spela ”minst 1, max 2” men då tycker vi att systemet blir baktungt mot låga utdelningar och det blir fel viktat i dessa tre matcher där favoriterna faktiskt får mer tyngd än skrällarna.

Vi kör alltså på exaktvillkoret, exakt en gul markering ska gå in!

Färdigt spelförslag för 576 kr ses här! 

Idag är det perfekt att spela stora ramar inne i DBS-butiken, R- och U-system som har många garderingar och får med sig massvis av spännande radkomber – välkommen in i butiken och fynda din favoritandel!

 

 

Köp en andel av Miljongänget!