Europatipset torsdag vecka 31

Publicerades den 3 augusti 2023

Många går och väntar på helgens Stryktips vilket gör att dagens Europatips antagligen kommer lite i skymundan. UEFA Europa Conference League för hela slanten kanske inte bidrar till maxat intresse heller för den delen. Vi gillar dock vad vi ser på dagens kupong, utmanande och svårt att gömma sig. Inga superstora ”bankers” att luta sig mot som ofta annars letar sig in på ET-kupongerna.

För oss neutrala supportrar så har vi även två svenska lag att följa idag. Stockholmslagen Hammarby och Djurgården ska jobba avancemang även om det ser tufft ut. Bra och kul för svensk fotboll oavsett lagtillhörighet i det långa loppet. 20.00 drar Bajen igång medans Djurgården väntar en halvlek och startar 20.45.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda). Vill du ha en andel i näven från oss i Miljongängets till dagens runda så finns andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Nu bygger vi!

Intresset och således potten kommer nog vara relativt liten idag. Det finns med andra ord inte tillräckligt med pengar att vinna om vi spelar allt för aggressivt. Detta behöver dock inte vara helt fel, ”enkla” kombinationer kan till synes utan anledning sticka iväg och ge ruskigt bra betalt sett till svårighetsgrad. Det som är det fina med dessa anonyma rundor, i de lugnaste vatten..

Spika

”Utmanande och svårt att gömma sig”, minst sagt. Att trolla fram fem spikar idag utan att svårighetsgraden sticker iväg är inte lätt. Vi har till slut landat i följande:

Twente
PAOK
Apoel
Adana Demispor
Bodö/Glimt

Trevlig mix i mellanfacket vilket gör att vi kommer kunna gardera några tecken som nu på förmiddagen har seglat iväg. Omsättningen är låg och både streckprocent och odds hinner ändras rejält innan spelstopp så ha ögonen öppna. Ju närmre spelstopp vi kommer desto större sannolikhet är det att oddsen är korrekta. Ni som följt oss länge vet att oddsen är nyckeln till bra poolspelande. Limits höjs ju längre dagen rullar, bättre och större spelare kan då komma in på marknaden och till slut skjuta oddsen till korrekta priser.

Halvgarderingar

Eftersom potten kommer vara mindre och vi ”tvingats” använda oss av en ganska svår spikkombination så försöker vi här lugna ner oss lite. Ingen renodlad värde-vask görs utan fokus här är att ta oss i mål. Reduceringsverktyget är det som kommer få höja vårt golv idag.

Luzern-Djurgården 1 2
Borac Banja-Austria Wien 1 2
Dundalk-Akureyrar 1x
Sepsi-CSKA Sofia 1 2

Tight tight men också rimligt när vi kikar på texturen på kupongen.

Reduceringar

Röda utgångar på Steaua, Austria Wien och Dundalk med kravet ”max 1”. I skrivande stund är dessa tecken ruskigt fula och vi vill helt klart reducera bort vår insats på dessa lag. Perfekt tillfälle att använda kraften i reduceringsverktyg. Golvet höjs på vårt bygge utan att vi för den delen tar jättehög risk.

Blåa utgångar placeras på Luzern, Club Brugge, Dila Gori och Torshavn med kravet ”minst 1, max 3”. På ett effektivt sätt skapar vi här balans mellan svårighetsgrad och potential.

Färdigt spelförslag för 630 kronor (51% reduceringsgrad)

Stort lycka till!