Extrapengar på SVÅRT Topptips

Publicerades den 16 augusti 2022

Det vankas en alldeles underbar fotbollskväll och spelkväll! Topptipset ikväll består av tre matcher från det avgörande Champions League-kvalet samt fem matcher från Championship. Samtliga startar kl 20:45 eller 21:00 och vi har grym action under två timmar. Inte nog med det! 250 000 kr extrapengar i potten OCH en supersvår kupong där i skrivande stund inget lag spelas under 2,00 på oddmarknaden… Bäddat för bra betalt ikväll alltså!

Kuponger likt dessa, med enbart jämna matcher, de tvingar fram dåliga beslut. Främst (förhoppningsvis) från våra motståndare i poolen som behöver hitta spikar och då ofta hamnar i samma båt. Det kan räcka att ett lag ligger bra till i en haltande tabell tre matcher in på säsongen för att Janne och Svenne i kioskerna kärleksfullt plitar ner den “säkra” ettan. Men hittills, vid skrivande stund, är det svårt att lokalisera just ett sådant val av svenska folket, utan det är istället överstreckat på de flesta favoriterna, från litegrann till betydligt mer överdrivet. Möjligen kan QPR bli folkets stora val i match 8.

Perfekt läge att nyttja reduceringsverktyget på reducering.se för att kunna gardera brett och sedan tratta ner bygget mot tecken och radkombinationer som vi gillar extra mycket och som vi tror/vet kommer att bli överbetalda! 

Spikförslag!
Vi nöjer oss att plita ned en spik idag, Rangers hemma mot PSV i CL-kvalet. Ranges visade återigen att de är en maktfaktor på hemmaplan när de senast fixade ett 0-2-underläge från bortamötet till mäktig seger mot belgiska uppstickaren Royale Union. PSV blir en tuff nöt såklart och Rangers ska bara vara ytterst knapp favorit. Men vi tror att det kommer bli jämnstreckat här och att det finns gott hopp om att oddset på Rangers kan droppa lite. Spiken är inslagen!

Garderingar!
Nu åker den stora, breda, målarpenseln fram, vi helgarderar sex match och halvgarderar en. Den sistnämnda blir en offensiv variant där vi tar ställning mot QPR i match 8. Blackpool X2 rensar oerhört bra och definierar vårt bygge på ett bra sätt. Risk/chans att QPR blir 15 % överstreckade här och då tar vi gärna andra sidan. 

Reduceringar!
Dagens viktigaste uppgift, att balansera upp och tratta ner systemet till en bra enhet. 

Grönt reduceringsvillkor: Watford och Preston markeras. Två lag som vi gillar på kvällens runda. Vi väljer att sätta kravet att exakt ett av lagen ska vinna, det vill säga det så vassa villkoret “minst 1, max 1”. Det slår två flugor i en smäll, det säkerställer att vi fäller ytterligare en favorit och att vi inte spelar FÖR svårt genom att vi även kräver en favoritvinst här. Villkoret innebär att vi fördelar våra tecken 50-25-25 i matcherna, dvs 50 % av raderna spelas på favoriten, 25 % på krysset och 25 % på underdogen. Bra fördelning på dessa två matcher där vi som sagt gillar favoritsidan. 

Gult reduceringsvillkor: Här tar vi sikte på fina värdetecken. Trabzonspor X2, Millwall 2 och Blackpool 2 markeras och krav sätts att minst ett av dessa ska gå in. Tre rensare med mycket större chans att träffa rätt än vad svenska folket säger enligt strecken. 

Nu har vi vässat upp systemet rejält. Ett tufft bygge men ändå rimligt. Våra rader spelas mot totalodds på mellan 1700 – 10 000 och utdelningsprognosen säger att nästan halva systemet spelas mot utdelningar ÖVER 10 000 kr. Precis det förhållande vi önskar ha – att raderna vi byggt ska kunna bli överbetalda sett till sin svårighetsgrad. 

Hela spelförslaget ses här, 576 rader!

Vill du rygga spelförslaget precis som det är? Tryck på den röda “lämna in”-knappen så slussas du till Svenska Spel och kan lämna in systemet. För dyrt? Det går utmärkt att justera bygget innan inlämning, kanske spika Bodö/Glimt och låt övrigt stå orört, då sjunker kostnaden ner till 192 kr men goda chanser till bra utdelningar finns kvar. 

I vårt Svenska Spel-ombud laddar vi upp för en riktig fullträff ikväll, dags att dra in en smaskig Topptipsvinst. Haka gärna på! Trevlig tisdag önskas er alla!