Extrapengar på Topptipset!

Publicerades den 23 januari 2024

En kul veckoomgång på Topptipset väntar – 250 000 kr extra i potten med flera öppna matcher. Omgångar med extrapengar brukar ge en skjuts i omsättning och det kommer att finnas mängder med kombinationer i leken som ger bra betalt, vår uppgift blir att klura ut vilka det blir. Som vanligt kan ni köpa Miljongängets andelsspel här.

Spelförslag Topptipset

Brittisk fotboll dominerar på kupongen men det finns även intressanta matcher med svenska ögon där Sporting Lissabon, med Gyökeres i spetsen, ska möta Braga i en spännande semifinal. Faktum är Sporting under förmiddagen ser ut som en av de bästa spikarna i vår mening och det blir således vår första spik i spelförslaget. Sporting har imponerat och leder den inhemska ligan, 10 poäng före motståndaren Braga. Formen och kvaliteten talar för Sporting!

Den andra spiken blir på dagensstörsta favorit – Chelsea. Det är returmöte i EFL-Cup där Boro lyckade hemmaslå ett lamt Chelsea med 1-0. Nu väntar dock en helt annan match på Stamford Bridge och då ska ett Chelsea vara något nummer för stort. Streckas just nu till 80% och förhoppningsvis stannar den på dessa nivåer, då är det enligt vår mening mer än gångbar. 

Det avslutande draget på grundramen blir att avstå krysset mellan Oxford och Barnsley. Ett 4% överstreckat kryss är alltid en bra idé att avstå, och det värdet har hittills hamnat på hemmasidan. Oxford skulle likväl kunna spikas men vi väljer en hårdrocksnäve och justerar via det smarta reduceringsverktyget hos reducering.se.

Reduceringar spelförslag

Det finns flera attraktiva tecken och mindre lockande lag på kupongen. Med hjälp av ett reduceringsverktyg kan vi styra teckenfördelningen för att spela med spelvärde och mot kalla lag. Via två färgreduceringar ska vi finslipa systembygget:

Gul färgreducering – Sociedad, Charlton, Oxford och Wycombe övervägdes samtliga som spikalternativ. Vi ringar in dessa och säger att minst två behöver gå in.

Röd färgreducering – Här ska vi städa bort skräpraderna. Hearts och Derby har fått för mkt förtroende, minst en av dessa måste falla för att vi ska kunna få åtta rätt.

Spelförslaget till Topptipset är färdigt. Vi siktar primärt in oss på utdelningar från 1000 kr – 5000 kr. Vill man spela för en större peng går det att spela systemet med en högre radinsats än 1 kr.

Se spelförslaget till Topptipset för 208 kr 

Gillar du systemet och vill var med på ett andelsspel? Då kan man köpa en del i grundramen ”DBS Spelförslag” här för 90 kr per andel.

Skrällen
  • Dundee
team-skrallen
Spiken
  • Sporting Lissabon
team-spiken
Draget
  • Oxford
team-draget
Köp en andel av Miljongänget