Fet rullpott på Hockeybomben & jackpot på Europatipset

Publicerades den 21 mars 2024

En extremt fin torsdag som väntar oss gott folk! Tre miljoner jackpot på Europatipset och 671.000 kronor i rullpott på Hockeybomben. Inte nog med att det finns döda pengar i potten, det finns dessutom goda chanser för låg omsättning. Gemene man hoppar inte av glädje när det är landslag på kupongerna så det är bara att tacka och ta emot nu när det är jackpot. Faktum är att lite ”tråkiga” rundor med extra deg i potten är de absolut bästa att lira värdemässigt, återbetalningen slår ofta i taket och spelet är mycket enklare att slå!

Att slå spelet är något vi ska lösa idag! Vill du haka på oss i Miljongänget så surfa in i vårt ombud hos Svenska Spel och nyp den andel som passar.

I dagens inlägg kör vi ett spelförslag till Europtipset och ett till Hockeybomben, givetvis via reducering.se. Sveriges bästa reduceringsverktyg enligt oss!

Vi börjar med ET och som det ofta är med landslagskuponger så finns det ett gäng större favoriter att ta hänsyn till, en dag som denna gör det inte allt för mycket. Det är ”gratis-pengarna” i 13-rättspotten vi vill åt. Ta er dit på en simpelt sätt utan att döda potentialen är vår rekommendation idag.

Spelförslag för 648 kronor (50% reduceringsgrad)

Spikar

Fyra stora favoriter i form av Portugal, Polen, Italien och Litauen sätts ihop med Wales i mellanfacket. Väldigt tight som helhet men en runda som denna kommer vi undan med det, vi kommer vaska och reducera fram ett vettigt golv på bygget senare. Det finns dessutom flertalet andra riktigt hårt streckade lag som vi kommer gardera.

Halvgarderingar

Med vår inledande spikkombination så måste vi spänna bågen här, några favoriter måste vi verkligen jaga. Vi gillar att plocka bort fyra stycken streckfavoriter i mellanfacket som balansering för de defensiva spikarna. Israel, Mexiko, Norge och Ungern är vi inte villiga att betala för i kombination med våra spikar.

Reducering

Blåa utgångar placeras på de tre största favoriterna vi garderar med kravet minst en, max två. Effektiv reducering med balans och potential i åtanke.

Gröna utgångar placeras på Island och Panama med kravet att minst en måste vinna. Fina värdetecken som vi gärna vill betala lite mer för och hjälper oss att höja potentialen i bygget.

Allt som allt ett väldigt defensivt bygge men det funkar som sagt en dag som denna när vi tror på oerhört blek omsättning.

Nu tar den ruggigt fina Hockeybomben inlägget i mål!

Nästan 700.000 kronor i rullpott och förmodad låg omsättning, det vattnas verkligen i munnen!

Färjestad (2,3,5)-Rögle (0,1,2)

Växjö (0,1,2,3)-Luleå (0,1)

Nybro (1,2,3)-Brynäs (1,2,3,5)

Färdigt spelförslag för 612 kronor (29% reduceringsgrad)

Större delen av våra rader riktar in sig på intervallet 10-50.000 kronor om vi kikar på oddsprognosen. Detta känns lagom  med tanke på storleken på förslaget och med rådande förutsättningar. Vi utesluter dock inte chanserna till rejäla smällar trots detta, ett gäng rader spelas mot utdelningar över 50.000 som i kan se i prognoserna. Att sikta in sig på ett visst intervall och lägga majoriteten av sina rader där är melodin, va dock inte rädd för att plocka med några kantbollar som kan ge rejält betalt som vi gjort här i förslaget.

Stort lycka till idag!

Glöm inte bort vår Youtube-kanal (fet tävling vi 1000 följare), nya avsnitt av ”Stryket” och ”Rekstudion” är på ingång, missa inte det!