Fin jackpot på Europatipset

Publicerades den 2 maj 2024

Champions League-semifinalernas första möte är avgjorda och det är precis som på förhand fortsatt ovisst. Oavgjort 2-2 mellan Bayern – Real i förrgår och sedan en knapp 1-0 seger hemma för Dortmund igår mot PSG gör att bägge mötena fortsatt är vidöppna. Spännande möten ligger framför oss.

Idag torsdag, efter Valborgsfirande och efterföljande helgdag är det pang på rödbetan med ett Europatips där vi har 3 miljoner i jackpottpengar att fightas om. Ett fint ET som det finns risk hamnar lite i skymundan. Visserligen några toppmatcher i form av slutspelsmatcher i de mindre europacuperna, men kupongen delas sedan och avgörs först under morgondagen. Först ska det avverka ett par matcher i Sydamerika i natt innan säcken ska sys ihop med en salig mix under fredagen. Finns helt klart risk att kupongen smyger lite under radarn – att då veta att det oavsett omsättning – finns 3 miljoner i 13-rättshögen gör oss ordentligt motiverade.

För 2,5 vecka sedan satt vårt system ”Miljongängets Jackpotjakt” 13 rätt för runt 150.000kr in att dela på för 7 andelsköpare. Samma system är öppnat även idag där vi tycker att systemets upplägg passar omgången fint. Matematiskt system med 3 spikar ska hamras in. Du hittar systemet (1426kr/andelen) i vår andelsbutik inne hos Svenska Spel.

Ett billigare system – ett av våra klassiska R-system som med sina stora systemram (6 hel, 4 halv, 3 spik) nästan alltid är med och fightas om potten. För 100kr/andelen är du med på Miljongängets R För 100.

Vi ska här nu på sidan bygga ett mindre spelförslag inför omgången, som även det spelas som andelsspel – Miljongängets Lilla Jackpot. Spelförslaget finns skissat inne i systemet och är redo att investeras i. Under dagen kommer även fler system i butiken att dyka upp med färdiga radskisser.

Spikförslag

Det ska genast konstateras att omgången vi ska hantera inte är någon lätt historia. Många av favoriterna i respektive matcher har lägre än 50% vinstchans. I hela 9 av de 13 matcherna står favoriten i över 2 ggr pengarna på oddset.

Våra fyra spikar hämtas i olika fack.

Bayer Leverkusen
Fiorentina
Aston Villa
Luton

Två av spikarna är de mer betrodda lagen på kupongen, Fiorentina och Aston Villa. Bägge spelar på hemmaplan i första mötet i semifinalerna i Europa Conference League. Ska ses med vettiga chanser att få med sig ett bra resultat inför returen i Grekland.

Bayer Leverkusen – som gått fram som en maskin i Tyskland inleder borta mot Roma i Europa league-semifinalen. Streckprocenten ser ut att kunna bli vettig i förhållande till vinstchans och det är mest troligt en spik som inte allt för många väljer att hamra in.

I Luton hoppas vi kunna fånga in en motivationsvinnare där nykomlingarna fortsatt är med och slåss om nytt kontrakt i Premier League.

Fyra spikar som breder ut sig med att ha vinstchanser på mellan 35 och 70%. Fin spridning och ger oss utrymme att på detta spelförslag få med flera andra tecken i form av sex halvgarderingar.

Halvgarderingar

Sex halvgarderingar används för att fånga in flera olika tecken. Vi utelämnar ett par rejält överstreckade lag. Gäng som får över 40% streck trots att de står som knappa favoriter eller till och med underdogs i resp. match. Exempelvis ser CR Brasil, Bologna och Atletico Bilbao ut att bli överstreckade i sina matcher.

Några andra tecken vi väljer att lyfta fram här och som åker med är Barnsley hemma mot Bolton samt att vi målar garderingar och fångar med ett par riktiga lågprocentar-tecken i Botafogos och Leipzigs resp. matcher.

Med dessa garderingar ger vi oss en grundram som har en fin fördelning och förhållande mellan sannolikt utfall och möjlig utdelning enligt den odds och utdelningsprognos som Reducering tillhandahåller i sitt verktyg.

De flesta raderna spelas mot högre utdelning trots att det sannolika utfallet ligger i ett lägre spann – precis som det ska vara. Ett mycket fins system att köpa in sig i som matematiskt system således.

Du finner radskissen i systemet  ”Miljongängets Lilla jackpot” i andelsbutiken.
Köp in dig för 96 kronor och har torsdag-fredagsnöjet klart!

För att spana in odds och utdelningsprognosen inne på Reducering tittar du här på systemet.

Här kan du också med enkla medel lägga till reduceringar på egen hand om du önskar att få ner systemkostnaden.