Full pott senast, vind i seglen på Big 9!

Publicerades den 7 juni 2024

Ruggigt spännande på Big 9 förra helgen! Ett tag var vi ensam vinnare (280 000 kr) på det system som denna text bygger på, Miljongängets Hundring. Hammarbys tredje mål grusade dock förhoppningarna där men vårt största system Miljongängets Kraftfulla kunde utan några större bekymmer defilera hem ”nian”. Utdelningen stannade på relativt blygsamma 18 000 kr men gott om höjd fanns verkligen, exempelvis var Dortmund-Real Madrid helgarderad för skräll… Nåja, skön träff och med vind i seglen ska vi fixa 9 rätt denna helg med i vår ATG-butik!

Veckans Big 9-kupong

Helgens kupong består uteslutande av landskamper. Fem spelas på lördagen och tre på söndagskvällen. Okej, 5+3? Just det, den nionde matchen spelas på natten mellan lördag-söndag och är härliga mötet Mexico-Brasilien! Texturen på kupongen är relativt ”enkel”. Spanien, Italien och Frankrike kommer alla tre streckas ordentligt högt och har givetvis stora segerchanser. Men träningsmatcher lever ofta sina egna liv med massvis av byten och ibland tvivelaktig segerlust. Vi ska nog kunna hitta skrällar som får utdelningen att ta fart!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Sirius var en klockren spik mot Norrköping senast (5-1). Kanske liknande siffror för Spanien mot Nordirland? Nja, det blir nog mer återhållsamt men vi vill ändå hävda att Spanien är den bästa spiken om vi ställer det mot Italien (vs Bosnien) och Frankrike (vs Kanada). Troligen kommer alla tre streckas över 80 %. Spanien kan må bra av att jobba lite under radarn inför detta mästerskap. Bortglömda av många men givetvis med en ruskig klass i truppen, som vanligt! Lär bli stort bollinnehav mot Nordirland och till slut petas det in ett par bollar tror vi. Superstark etta!

Bästa över/under på Big 9

México-Brasilien är ett fint möte mellan två stora fotbollsnationer. Matchen spelas på neutral plan i USA. México skämde ut sig i veckan när de blev totalt förnedrade av Uruguay. 0-4 och slakt från första minuten. Marknaden reagerade kraftfullt och oddset på Brasilien droppade från 1,90 ända ner till 1,60. Även överspelet droppade i odds. Dock tror vi att marknaden överreagerar lite och att Brasilien faktiskt för dagen inte är lika vassa offensivt som Uruguay. Lär bli fullt fokus på försvarsspelet hos México och vi tror att denna match kommer ticka 0-0 länge. Underspel som streckas runt 40-45 % spikas gärna!

Bästa skräll på Big 9

Äntligen islossning för Västerås senast och skrällen betalade bra! Sverige lyckades inte fälla Danmark i veckomatchen, även om det var nära. Nu är det Norges tur att försöka och vi tror att det finns goda chanser för Norge med Håland i spetsen att skrälla. Ettan på Danmark drar iväg långt över 50 % och det är tokigt. X2 till dessa procent är riktigt bra och skapar välbehövlig balans på kupongbygget. Jobba norrbaggar!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Norge X2
team-skrallen
Spiken
  • Spanien
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål México-Brasilien
team-draget
Köp en andel!