Fullträff eller snedträff?

Publicerades den 7 oktober 2022

Fullträff omgång 2

Förra veckan var det alltså premiär för Svenska Spels nysatsning vid namn Fullträff. Ett riktigt högvinstspel med chans att vinna 50 miljoner kronor! 13 matcher ska tippas och det är exakt antal mål per match som ska kluras ut. 0,1,2,3,4,5,6 eller 7+ mål är alternativen. Givetvis är svårighetsgraden hög för att vinna 50 miljoner – men det kommer finnas fler vinstgrupper och fiffigt nog är det tre övriga vinstgrupperna dynamiska. Det blev några ”svåra” resultat i lördags (6 mål i två matcher osv) och när krutröken lagt sig visade det sig att vinstgrupperna blev 9, 8 och 7 rätt. Var kommer vinstgrupperna hamna denna vecka? Spännande! Läs mer om Fullträff och spelets uppbyggnad här. 

Utvärdering omgång 1

En enda runda är såklart inget stort sample, men det går att dra några slutsatser. Omsättningen för Fullträff stannade på 3,8 miljoner kronor. En besvikelse för Svenska Spel som hade hoppats på mer? Kanske… Men samtidigt svårt med ett helt nytt spel som ska stångas i den redan hårda konkurrensen. Är det verkligen sportsspelskunderna som är målgruppen eller är det ”Lotto-kunder” (turspel)? Kanske en kombination av båda? För visst, det finns ett visst skicklighetsmoment, framförallt i det spelteoretiska kunnandet (att förstå sannolikhetslära, svårighetsgrad, radkombinationer osv) men samtidigt krävs det en rejäl portion tur för att kunna nå 13 rätt och den hägrande storvinsten på 50 miljoner.

Kommer de kunder som spelade Fullträff omgång 1 ge spelet en ny chans denna vecka? Svårt att att svara på men för de som hade en kupong som ”levde” för utdelningen framåt kvällskvisten bör underhållningsvärdet varit stort! Svenska Spel har lyckats med grafiken och sin liverättnings-radar, beröm för den delen.

Kritiskt nu är att omsättningen åtminstone håller sig runt 3-4 miljoner och att prispotterna för undervinsterna fortsätter vara respektabla. Annars kan det bli tufft för produkten, en fara finns om den hamnar i en negativ spiral och tappar snabbt i omsättning.

Veckans Fullträff-kupong

Fem Premier League-matcher inleder kupongen och utöver det matcher från högstaligorna i Italien, Spanien, Tyskland och Frankrike. Full action från klockan 16:00 till framåt klockan 23:00!

Veckans drag på Fullträff

Vilken strategi ska då användas för att bygga smarta Fullträff-system? Bör man använda spikar, helgarderingar (markera 0,1,2,3,4,5,6,7+) eller något mellanting med några markerade tecken på varje match? Snabbt inser den som försöker bygga ett system att det blir stort och dyrt om den breda penseln används. Vi i Miljongänget diskuterade, funderade och klurade på strategierna inför premiären på Fullträff. Utfallet då blev helt okej på Miljongängets Gigant, 8 rätt och ca 59 000 kr gav det systemet.

Vi delar dagligen med oss av gratis analyser för övriga poolspel där vi lär ut knep och genvägar för att hjälpa er kära läsare att öka chanserna till vinster. Något konkret spelförslag kommer vi inte att publicera här. Men att det är en fördel att gå samman och delta i ett större system jämfört med att på egen hand försöka snickra ihop ett Fullträff-system, det känns givet. Likt Bomben så är inte ensam stark utan att spela tillsammans ökar både chanserna och nöjet med detta spel!

 

 

Utfallet då blev helt okej på Miljongängets Gigant, 8 rätt och ca 59 000 kr gav det systemet.

Dagensbästaspel

Spela Fullträff med oss!

Är du sugen att testa på Fullträff och jaga den där magiska 50-miljonaren?! Testa gärna genom ett andelsspel komponerat av oss i Miljongänget. Vi har öppnat system i olika prisklasser i vårt Svenska Spel-ombud. Allt från 20 kr/andel upp till 1500 kr.