Het hockeytorsdag!

Publicerades den 8 december 2022

VM-abstinensen är stor och visst kändes det konstigt igår kväll att inte kunna bänka sig för VM-match? Samma öde väntar ikväll men bra alternativ finns verkligen i en fulltalig omgång av SHL! Hockey är inte dumt när det kommer till underhållning och dramatik! Extra spännande kan det bli med Hockeybomben igång… Svenska Spel fortsätter med uppskattade ”Extrapengar” på torsdagar och vi har 300 000 kr extra i potten!!

Har du sett att det pågår en julkalender i vår sköna Facebook-grupp? Gratistävlingar och annat skoj varje dag ända fram till julafton. Hoppa in i värmen och tävla om de fina priserna, idag är det tema hockey som väntar!

Nu är det dags att bygga hockeybomb, som vanligt via vassa verktyget på reducering.se!

Frölunda (1,2,3,5)-Oskarshamn (0,1,2,4,)

Luleå (0,1,2,3,4,5)-Leksand (0,1,3)

Rögle (2,3,4)-Växjö (1,2,3,5)

Ovan tre nämnda matcher utgör dagens kupong. Som vanligt utmanande på Bomben och det är ett spel med hög varians. Inget konstigt om det går lång tid mellan träffarna men när det väl smäller så kan/ska det smälla rejält!

Luleå-Leksand kan nämnas lite extra, två lag i ”kris” som båda radat upp förluster på slutet. Vi tror att förutsättningarna för att Luleå ska studsa tillbaka är goda. Vi har tagit position där på oddsmarknaden. (Du missar väl inte våra vassa hockeyrekar på DBS?) Trots detta vill vi ändå ha med de låga tecken 0,1 på Luleå, risk finns att det blir en riktigt låst och krampaktig match likt Luleås senaste hemmamatch mot Frölunda (torsk 0-1).

Reducering

Vi placerar ut gröna markeringar på de tre ”nollorna” på ramen samt på Frölunda ”1”. Sedan sätter vi kravet att exakt 1 av dessa tecken ska landa in. Det säkerställer att vi får med en hyfsad kupongrensare bland våra radkombinationer samt att vi inte skapar allt för svåra kombinationer med.

Utöver färgreduceringen gör vi även en styrning i antal mål. Vi sätter upp kravet att det ska bli max 13 mål totalt i kvällens matcher. Under 5,5 mål är tydlig favorit i samtliga tre matcher ikväll och det känns inte osannolikt att någon match stannar på 2-3 mål bara. Ett skarpt villkor som vi gillar då svenska folket överlag tenderar att ge tecken som 3,4,5,6 för mycket kärlek!

Färdigt spelförslag för 627 kronor (82% reduceringsgrad)

Självklart har vi dukat upp med ett antal härliga andelssystem (Bomben är perfekt att spela tillsammans) i vårt ombud hos Svenska Spel. Vi gick bet på Portugals 6-1 senast på Bomben och är ruskigt revanschsugna idag!

Lycka till och ha en fin torsdag!