Hockey i fokus!

Publicerades den 20 september 2022

Landslagsuppehåll för Nations League och fotbollen går på sparlåga några dagar. Vad passar inte bättre då än att hockeyn drar igång! SHL startade i helgen och direkt betalade Powerplay över 30 000 kr på 8 rätt (i lördags). Kul spelform som ofta kan sticka iväg utdelningsmässigt. Förutom Powerplay har vi en stor förkärlek till Hockey-Bomben! Där har vi staplat upp inte mindre än tio vinster på över 100 000 kr senaste två säsongerna. 

Faktum är att Miljongänget har sin egen hockeyexpert, Michel (@micheleller på Twitter)! Över 1600 lagda oddsspel de senaste sex säsongerna på SHL & Hockeyallsvenskan och riktigt stabil ROI (return on investment). Vi brukar snacka om att oddsmarknaden är vårt facit, men extra härligt att ha ett ännu bättre facit att luta sig emot på hockeymarknaden!

Vi är grymt laddade för denna säsong och njuter när vi ser att Svenska Spel bjuder på 300 000 extrapengar på Hockeybomben på torsdag och 250 000 kr extrapengar på Powerplay på fredag. Härligt! Några Bomber är redan smygöppnade för de som tidigt vill säkra plats i lagen, t.ex. Miljongängets Dynamit, 2150 kr.

Idag kör vi ett enklare spelförslag till kvällens Powerplay som försmak:

Spelförslag

Kupongen innehåller en SHL-match och resten av matcherna hämtas från Schweiz.  Inte någon storfavorit alls utan en rejält krävande kupong att angripa. Vi bygger en fräck ram som vi sedan spetsar till lite extra med hjälp av reduceringsverktyget på reducering.se 

Fribourg och Lausanne spikas som semifräcka spikar. Båda lagen streckas strax över 40 % i nuläget, kommer troligen att närma sig 50 % men det är helt fine. Vinstchanserna ligger just där, runt 50 %. Dessutom vaskar vi Biel på ramen. Laget har visserligen inlett strålande med två raka segrar, men ska inte vara dunderfavorit hemma mot kapabla Bern. Strecken som i nuläget närmar sig 80 % är galet fel, snarare 55 % korrekt. Rätt ner i papperskorgen bara!

Reduceringar

Hos Reducering.se kommer vi använda oss aven enda färgreducering.

Grön – Vi markerar tre favoriter på kupongen, Skellefteå, Zug och Tigers. Inga direkt fina tecken men ändå tre troliga vinnare. Krav sätts att minst 1 men max 2 av dessa får vinna. Perfekt sätt att balansera upp vårt bygge. Vi städar bort en favorit till men bygger samtidigt inte onödigt svåra kombinationer genom att kräva att minst av dessa tre ska vinna. 

Vi har nu skalat ner de 486 raderna till 324 rader (-33 %) och på köpet trimmat systemet. Majoriteten av raderna spelas mot totalodds på 1000-5000 ggr men kikar vi på utdelningsprognosen visar den att majoriteten av förväntade vinstutfall faktiskt är över 10 000 kr, precis så som vi vill att det ska se ut!

Spelförslag för 324 kr

Nu drar vi igång denna hockeysäsong så att det smäller i sargerna!

Varmt välkomna in i ombudet om ni vill haka på.

 

Skrällen
  • Bern X2
team-skrallen
Spiken
  • Fribourg
team-spiken
Draget
  • Lausanne
team-draget
Köpa en andel