Hockeybomb med 300k extra

Publicerades den 24 november 2022

Mitt i stundande VM så kastar Svenska Spel in en glödhet Hockeybomb med 300.000 kr extra. Det går inte annat än att slicka sig om munnen. De senaste tillfällena vi haft dessa torsdagar har återbetalningsprocenten varit mycket fin. Mellan 90-100% i återbetalning varje gång och idag kommer vi mest troligt ha ett liknande scenario.

I korta drag innebär det att av spelarnas insatser så går nästan alla pengar åter i vinster. Detta innebär att du med lite klokhet i ditt systembygge oftast får fint värde. Kan du dessutom vikta ditt system mot lite understreckade tecken har du ännu mer värde i att spela denna runda.

Vi bygger som vanligt en rad olika Bombensystem i vårt ombud hos Svenska Spel, där du kan köpa in dig för att vara med i kampen om välbetalda 3-rättare. Genom tiden har vi en rad fina träffar på våra system, såväl lite billigare som de större dyra. Av naturliga skäl så är det såklart oftare och högre chans att få en rejäl smäll på de större, men även de mindre byggs för att kunna fånga in fina träffar.

Utan att skämmas kan vi påstå att vi nog är det ombud i landet som dragit in mest pengar på Bomben sista åren.

Vill du spela med oss ikväll har vi här nedan tre alternativ i olika prisklasser.

Miljongängets Dynamit – 2150kr (endast 3 andelar kvar)

Miljongängets Stora Hockey – 495 kr

Miljongängets Rullpott – 113 kr

Många kan tycka att Bomben är ett ”tur-spel”. Det ligger visserligen en viss sanning i detta då slumpen är stor och marginalerna är små mellan succé och fiasko. Men samtidigt går det att öka sina chanser att ha just tur, slumpen på sin sida och de små marginalerna med sig. När allt detta slår väl ut så siter man där med en glödhet grön inringad 3:a på Svenska Spel när man loggar in.

Genom att ta aktiva val och följa upp odds, streckprocent och ha en tydlig bild över hur berörda lag spelar ishockey kan du förbereda dig väl för att komponera dina system väl. Vi har hos oss en bred kompetens gällande den svenska hockeyn och detta är något vi absolut har nytta av när vi bygger Bomber. Vi är vana att hantera värderingar gällande lagens chanser och gällande huruvida matchbilderna kan komma att gynna målfattiga eller målrika historier.

Dagens matcher på Hockeybomben är:

  • Leksand – Brynäs
  • Luleå – Timrå
  • Färjestad – Malmö

Här kan vi konstatera att vi har tre rätt tydliga hemmafavoriter. Av dessa tycker vi att Leksand är den mest sköra att leva upp till favoritskapet. Tittar vi på streckprocenten så ser det dock ut som att det också är denna match som svenska folket gör mest jämnstreckad på Bomben. Återstår att se hur strecken rör sig under dagen.

Färjestad är ett lag som kan ösa på rätt bra offensivt när de får saker och ting att stämma. Malmö och sin sida är lite fågel eller fisk. Här kan det svänga friskt. Att strecka visa udda tecken för något eller kanske bägge lagen behöver inte vara fel.

Reducering.se har ett fantastiskt reduceringsverktyg när det gäller alla Svenska Spels poolspel, även Bomben. För att visa vilka möjligheter det finns har vi gjort ett spelförslag som reduceras relativt hårt.

En grundram byggs på 2250 rader. Detta reduceras ner med hela 66% och kostnaden blir istället 758kr.

Vi har grundramen men har sedan satt ut tre olika reduceringskrav med hjälp av färgreducering. Tre  med olika typer av tecken. Ett sätt att reducera Bomben som kanske kan inspirera just dig att testa att bygga ett eget.

I nedan förslag har vi reducerat på följande sätt:

Gul färg: Lågt streckade tecken som vi ändå gillar och vill ha betalt för. Vårt krav blir att minst 1 men max 2 av dessa ska sitta.

Blå färg: Tråkiga men ändå rätt troliga ”tvåor”. Om det blir allt för många ”2:or” på Bomben kommer det med största sannolikhet att bli dåligt odds. Tecknet är dock rätt troligt men vi vill inte betala för samtliga. Kravet blir därför minst 1 men max 2.

Röd färg: Andra troliga tecken men till i vårt tycke lite mer trevlig procent. Dessutom utanför ”mallen med 2:or”. Kravet blir minst 2 men max 3. Ett relativt troligt utfall om vår systemram sitter med våra tänkta utfall.

Se ett färdigt spelförslag att ta inspiration för i ditt egna bygge nedan.

Reducerat Bombenförslag på 758 kr