Hockeybomben med stor rullpott 7 okt!

Publicerades den 7 oktober 2022

Superfredag!

Det var en fin Bombrunda igår, återbetalningsprocenten på den kryddade Hockeybomben var ca 88 %. Då var det 300 000 kr extrapengar och tre SHL-matcher. Ikväll har vi 472 000 kr rullpott och tre matcher från Hockeyallsvenskan på Bomben. Allt talar för att omsättningen håller sig rimligt låg idag med och vi ser ännu högre återbetalningsprocent – guldläge för oss som letar spelvärde!

Gårdagens Bomb gick för övrigt inte till historien, tre ganska normala (läs tråkiga) resultat och utdelningen stannade på 20 000 kr. Vi nosade på flera system men hade behövt ett färre ”tråk-tecken” för att hitta rätt. Vi tar den stora vinsten ikväll istället! Alla Miljongängets andelssystem hittas i vårt Svenska Spel-ombud – snudd på obligatorisk närvaro en runda som denna?!

 

 

Vi tar den stora vinsten ikväll istället!

Dagensbästaspel

I dagens inlägg ska vi även guida och ta fram ett spelförslag på en reducerad Bomb, det vill säga ett system byggt med verktyget på reducering.se och där vi kommer bygga en ram på 4000 rader som trimmas ner till under 800 rader, intressant väl?!

Spelförslag och analys

Vi har tre klassiska kamper från Hockeyallsvenskan att sätta tänderna i:
Djurgården-Södertälje
Modo-Mora
Östersund-Björklöven

Där har vi alltså dagens kupong. Flera aktade storlag som krigar för att ta sig tillbaka till hockeyns finrum, SHL!

Vi börjar med att bygga ramen enligt nedan;
Djurgården 1,2,3,4 – Södertälje 1,3
Modo 4,5,6,7 – Mora 0,2,3,4,5
Östersund 0,1,2,3,5, Björklöven 3,4,5,6,7

I grova drag försöker vi ”stänga” Djurgården-Södertälje med relativt få tecken och utan att aktivt leta värde i den matchen. I de övriga två matcherna målar vi betydligt bredare och tar med ett antal tecken som garanterat höjer utdelningen om något av tecknen faller in. Men sammantaget kanske lite för många svåra tecken på samma lapp? Nja, vi har ju möjlighet att vi reduceringsvillkor styra hur mycket vikt varje tecken ska få och då ska vi balansera upp helheten!

Reduceringar

Blått villkor: Nollor på Hockeybomben är ofta attraktiva tecken att jaga. Idag har vi alltså tre nollor på ramen och vi väljer att sätta ett ganska tufft men effektivt krav här. Minst 1 st men max 1 st, det vill säga att vi kräver exakt en nolla ska sitta idag. Ett sätt att fånga upp ett riktigt rensartecken men samtidigt inte betala för två så svåra tecken i kombination.

Grönt villkor: Även här har vi tagit sikte på tuffa tecken, men i detta fall ”många mål-tecken”. Vi markerar höga mål för fyra lag och sätter sen kravet att minst en men max två av dessa får gå in. Här öppnar vi verkligen upp för skrälltecken men håller samtidigt ner svårighetsgraden en aning. I kombination med det blå villkoret här ovanför har vi dock tillåtit flera svåra kombinationer som kan gå in, på gränsen till FÖR svåra men idag ska vi jaga den stora vinsten!

Rött villkor: Slutligen markerar vi fem relativt kalla tecken, troliga resultat men som också är hårt betrodda. Här kravställer vi att minst ett av dessa troliga tecken ska gå in men att max två av dem får göra det.

Systemet är nu reducerat ned från 4000 rader till 776 rader och spelas till stor del för att få in träffar på 100 000 kr och uppåt!

Spelförslaget ses här i sin helhet!

Testa själv att bygga reducerade Bomber på ishockeyn! Det finns mängder med valmöjligheter, det går att reducera hur många mål det ska bli i en enskild match, det går att reducera totalt antal mål i omgången, antal hemmasegrar och mycket mer. Låt kreativiteten flöda när du syr ihop ditt vassa bygge!

Ont om tid och stressig fredag? Då rekommenderar vi varmt att hänga med på en av Miljongängets andelar. Dynamiten som har många vinster över 100 000 kr är såklart öppnad (bara hälften kvar där i skrivande stund) ihop med ett vasst utbud i övrigt.

Mot helgen!