Hockeybomben med stor rullpott!

Publicerades den 4 november 2022

Superfredag!

Trevlig Bombrunda igår, återbetalningsprocenten på Hockeybomben med extrapengar var ca 85 %. Då var det 300 000 kr extra i potten och tre SHL-matcher. Ikväll har vi 441 000 kr rullpott och tre matcher från Hockeyallsvenskan på Bomben. Svenska folket lär inte flockas runt denna kupong och omsättningen stannar nog ganska lågt vilket innebär enormt spelvärde ikväll!  Faktum är att när liknande upplägg kördes för en månad sedan (7 oktober) var utbetalningsprocenten hela 97 % 🙂

Gårdagens Bomb var väl en okej historia för oss. Tre ganska normala (läs tråkiga) resultat och utdelningen stannade på 18 000 kr. Tre system fixade alla rätt, mest beröm till lilla ”Miljongängets Slagskott” som omvandlade 53 kr/andel till 1208 kr, ett system som för övrigt vann 111 000 kr för en månad sedan vid den omtalade rullpotten då! Alla Miljongängets andelssystem hittas i vårt Svenska Spel-ombud – visst är det obligatorisk närvaro en runda som denna?!

 

 

visst är det obligatorisk närvaro en runda som denna?!

Dagensbästaspel

I dagens inlägg ska vi även resonera oss fram till ett spelförslag på en reducerad Bomb, det vill säga ett system byggt med verktyget på reducering.se och där vi kommer bygga en ram på 3375 rader som trimmas ner till ca 700 rader, fräckt!

Spelförslag och analys

Södertälje -AIK
Djurgården-Västervik
Karlskoga-Mora

Där har vi alltså dagens kupong. Svårt för de flesta andra – en hockeyliga vi tokgillar!

Vi börjar med att bygga ramen enligt nedan
Södertälje 2,3,4,5,6 AIK 0,1,2
Djurgården 0,1,2,3,5 Västervik 1,2,3
Karlskoga 0,1,2,3,5-Mora 2,3,4

Hockeyallsvenskan är relativt målsnål generellt och i två av dagens matcher är det faktiskt ”4,5-lina” och inte vanliga över/under 5,5 mål. Förmodligen kommer det bli fint värde på låga tecken som 0,1 på flera håll! Därför plockar vi med just dessa tecken på favoriterna Djurgården och Karlskoga! Sammantaget kanske lite för många svåra tecken på samma lapp? Ingen fara, vi kan ju med hjälp av reduceringsverktyget balansera upp bygget!

Reduceringar

Grönt villkor: Här har vi markerat kupongens svåraste tecken, härliga skrälltecken som omgående drar upp utdelningen om något träffar. Det är dock relativt osannolika tecken och då vill vi hålla nere svårighetsgraden med. Den smarta balansgången blir att sätta kravet att exakt ett grönt tecken ska gå in, varken mer eller mindre!

Rött villkor: Här har vi ringat in tre rätt kalla tecken, högt streckade och som kommer vara med på de flesta kuponger runt om i landet. Troliga tecken men inget vi vill betala för mycket för. Villkor sätts att max 1 rött tecken får sitta.

Totalt antal mål: Målsnålt förväntas enligt oddsen, då passar vi på och tajtar till bygget ytterligare genom att sätta kravet att det får bli max 15 mål totalt i de tre matcherna ikväll!

Systemet är nu reducerat ned från 3375 rader till 703 rader och spelas mot attraktiva utdelningar!

Spelförslaget ses här i sin helhet!

Testa själv att bygga reducerade Bomber på ishockeyn! Det finns mängder med valmöjligheter, det går att reducera hur många mål det ska bli i en enskild match, det går att reducera totalt antal mål i omgången, antal hemmasegrar och mycket mer. Låt kreativiteten flöda!

Bomben & Miljongänget är en klockren kombination, nu ska det smälla igen! Dynamiten som har många vinster över 100 000 kr är såklart öppnad ihop med ett vasst utbud i övrigt.

Vilken helg som väntar! Rullpotten ikväll och sen dubbla jackpots på Stryktipset och Europatipset!