Hockeytorsdag med 300 k extra på Bomben

Publicerades den 19 oktober 2023

Sedvanligt på torsdagar är det hockeyn som drar till sig det stora intresset. Förutom ett roligt Powerplay har Svenska Spel kryddat Bomben med 300 000 kr extra. Omgångar med extrapengar på hockeybomben brukar nästan alltid innebära ett högt spelvärde och en känslomässig berg- och dalbana. Det är små marginaler och man kan aldrig vara säker förrän pipen ljuder i sista matchen. 

Idag kommer vi bygga två system – ett spelförslag till Powerplay och ett andelssystem till Bomben. Det är sju SHL-matcher som ska spelas och även om det är tidigt på säsongen så tycker vi se tendenser redan nu vilka lag som verkar starka under 2023/2024

Spelförslag Bomben

Vanligtvis skriver vi spelförslaget hos reducering.se men idag tar vi en annan stig och bygger istället ett matematiskt system i ombudet. Vill man vara med på systemet så kan det köpas här för 113 kr per andel. 

Det är tre spännande matcher på hockeybomben. Först ut är Luleå mot Färjestad. Vi förväntar oss att detta kommer vara det tajtaste mötet på förhand av de tre matcherna. Däremot lockar “femman” på Luleå till 7% lite för mycket för att avstå. 

Luleå – 1,3,4,5

Färjestad – 1,2

Nästa match är Växjö mot Modo. Växjö har börjat trögt och även om de är favoriter hemma mot Modo så finns det definitivt scenarion där bortalaget kan komma undan med en vinst. Vi målar defensivt på Växjö men tar med både nollan och fyran på Modo som kommer rensa många tecken om den trillar in .

Växjö – 2,3

Modo – 0,1,3,4

I sista matchen mellan Linköping och Frölunda har vi gott om tecken att sätta ut. Speciellt när det är matcher med hög mål-lina är det en bra taktik att måla brett. Vi ratar nollorna men målar strax där över och får med oss en hel del potentiella rensartecken in i mål. 

Linköping – 2,3,4,5

Frölunda – 1,2,3,5

Andelssystemet till Bomben är färdigbyggt. Det är ett stabilt bygge med potential och fokus mot femsiffriga utdelningar!

Spelförslag Bomben - köp en andel för 113 kr

Spelförslag Powerplay

Det är inte bara Bomben som gäller ikväll utan även Powerplay med sju SHL-matcher. När klubblagsfotbollen är på paus så räknar vi med extra högt intresse för Powerplay och större prispott än vanligt at spela om. Att hitta bra värdevägar på Powerplay är sällan svårt. Vi har byggt ett tidigt spelförslag till Powerplay med öppen radskiss för 90 kr per andel. 

Som vanligt är systemet  grundat i spelteori och fokus på att hitta välbetalda utgångar.

Andelsspel Powerplay

 

Spelförslag till Powerplay för 90 kr per andel