Hockeytorsdag med bomben i fokus!

Publicerades den 12 januari 2023

Svenska Spel fortsätter att vara aktiva med Rullpotter/Extrapengar på Bomben – det gillar vi skarpt! I tisdags var det 97 % återbetalning på fotbollsbomben, även om just den specifika rundan blev en besvikelse rent resultatmässigt så är det superfint värde att attackera dessa omgångar!

Ikväll är det alltså 300 000 kr extrapengar på Hockeybomben. Är det nu det smäller till och blir ett eller ett par udda resultat och sexsiffrig utdelning?Eller en ”lagom” svår runda där 50-70 laxar kan plockas hem?

Oavsett utfallet ska vi göra vårt bästa för att slåss om fina pengar tillsammans med er kära följare och vinnare i Miljongängets andelsspel! 

Här på hemsidan kommer vi bygga ett reducerat spelförslag via smarta verktyget på reducering.se. Häng med!

Spelförslag

Brynäs (1,2,3,5)-Leksand (1,2,5)

Växjö (1,2,3)-Frölunda (0,2,3,4)

Luleå (0,3,4)-Färjestad (0,1,2,3)

Likt förra veckans Bombrunda med SHL är det ”undern” som är stor favorit i alla tre matcher. Alltså favorit att bli under 5,5 mål. Den gången slutade faktiskt Färjestad-Växjö 0-0 och det blev totalt endast 9 mål på de tre matcherna, vilket rensade rejält bland systemen. På dagens spelförslag kommer vi fortsätta att jaga spelvärde bland de låga tecknen främst. Vi plockar med flera nollor på ramen bland annat. Men vi mixar även gärna upp med ett par höga siffror då motståndarna i poolen (svenska folket) generellt sett tenderar att antingen spela högt eller lågt, att då träffa ett utfall med både höga och låga resultat bör skapa extra värde!

Derbyt mellan Brynäs-Leksand är en match, där det skulle kunna skena iväg och att ett lag når 5 mål känns inte osannolikt. Även fyran på Frölunda är ett kul tecken att få med på ramen. Som ni ser lämnar vi en del luckor på ramen. På detta (i sammanhanget) mindre bygge/förslag går det inte att måla brett utan gäller att ta sikte på attraktiva tecken i kombination med troliga tecken som inte ser alltför överstreckade ut. Ramen är på 1728 rader och den ska vi nu trimma!

Reduceringar

Via reducering.se och Bomb-verktyget där kan vi förbättra och styra upp vårt bygge!

Vi använder idag två färgreduceringar.

Grön färgreducering: Vi markerar de tre nollorna som finns med på ramen samt ”Växjö 1” och ”Frölunda 4”. Sen sätter vi krav att vi ska fånga in exakt ett av dessa markerade val. Varken mer eller mindre. Som vanligt, ett kanonbra sätt att balansera upp svårighetsgraden på ens bygge. Den som vill stretcha på möjligheterna till stora pengar kan sätta villkoret till ”minst 1, max 2” istället för utökad möjlighet till skrälltecken – men samtidigt en högre systemkostnad.

Röd färgreducering: De två femmorna i Brynäs-Leksand markeras, vi sätter krav att max en av dessa får gå in. Vi sorterar därmed bort resultatet 5-5. Vi tror snarare att ett av lagen kan rinna iväg, vilket låter vi vara osagt!

Vi landar in på 616 rader, en reduceringsgrad på 64 %. Ett balanserat bygge som med en förhållandevis liten insats krigar om vinster i spannet 10 000-100 000

Spelförslaget i sin helhet, för 616 kr!

Varmt välkomna att jaga nya vinster med oss i Miljongänget, alla våra Bomber (från 10 kr till 2000 kr) finns i butiken.

Låt puckarna studsa rätt ikväll!