Hockeytorsdag med extrapengar

Publicerades den 3 november 2022

En klassisk hockeytorsdag ligger framför oss. Sporten där vi har stenkoll på de svenska ligorna och bland annat levererat vinnande oddsspel under flera säsonger. Senast igår satt 3 av 4 och redan nu ligger det tre nya spelförslag uppe här på siten. Titta in under speltips!

Förutom de tre hockeyklicken ska vi slita in 8 rätt på Powerplay och jaga de fina extrapengarna (300.000kr) som finns på Hockeybomben.

Hockeybomben är ett lika roligt som frustrerande spel. Förra veckan satt vi med fint inför sista perioden och hade både hugg på vissa system och några system inne för över 200.000 kr. När krutröken lagt sig fick vi ett så udda utfall som de mest streckade tecknen i samtliga matcher. 2-2, 2-2 och 2-2. Oddset ner under 1500. Suck! Små marginaler mellan succé och ridå…

Nya tag idag och vi har såklart öppnat upp vårt flaggskepp – Dynamiten – till omgången. Ett system som spelat hem sexsiffriga belopp otaliga gånger. Dessutom långt in i slutminuterna vid spektakulära omgångar varit ensam vinnare på miljonbelopp. Här kan vi garderar brett och det finns 10 platser i båten.

Tre andra andelssystem till kvällen som lisats här är:

Stora Hockey – 495 kr (8 andelar) 

Miljongänget Bombar – 238 kr (20 andelar)

Miljongängets Slagskott – 53 kr (15 andelar)

Vi kastar oss över kupongen som består av matcherna Frölunda – HV71, Leksand – Rögle och Färjestad – Oskarshamn.

Snabb blick på oddsen säger att vi har två halvstora favoriter i Frölunda och Färjestad. Detta avspeglar sig även på strecken på Bomben. Ex så är Frölundas och Färjestads 4:or ungefär lika streckade som motståndarnas 1:or. Slänger vi ett öga på mål-linorna i matcherna så ser vi att det är en högre förväntan av mål i matchen FBK – OIK än i Frölunda – HV71. Att hålla koll på rörelserna på mållinorna är en fin strategi när du ska bygga ditt Bomben-system. Detta i kombination med hur pengarna på respektive lag kommer in och påverkar oddsen under dagen.

Vi har sedan tidigare position oddsmässigt på Rögle. Där pratar vi dock i en jämn match med små marginaler på oddsen. Vi lägger dock lite vikt mot Rögle även här på spelförslaget. Speciellt ett tecken känns extra fint på just Rögle – 4:an.

Reducering.se – det ledande reduceringsverktyget på Svenska Spels poolspel – även Bomben – används för att få ihop en fin kupong här till er.

Grundramen på Bombensystemet är på 2880 rader, men med smarta reduceringar reducerar vi ner det 72% till en systemkostnad på 798 kr.

Reduceringarna som gjorts:

Gul reducering: Fyra tecken fördelat på alla tre matcher vi gillar markeras. Kravet blir minst en ska sitta.

Röd reducering: 1:orna på det lag vi spelat ”emot” markeras. Kravet blir att minst en men max två ska sitta. Får vi alla tre riskerar det att urholka oddsen av just den anledningen – för många ettor. Många spelar systematiskt vissa tecken på lagen.

Blå reducering: Det högst streckade tecknet på respektive lag markeras med blå färg. Kravet bli att max ett av dessa får infalla.

Totalt har vi ett reducerat system på 798 rader 

Förhoppningsvis har ni fått inspiration av texten ovan att kanske testa er på ett eget reducerat bygge för att vara med och slåss om extrapengarna denna kväll. Lycka Till!