Jackpot på Europatipset

Publicerades den 15 februari 2023

På dagens meny står 4,5 miljoner i jackpot på Europatipset och det är minst sagt en kanonrunda för att vara mitt i veckan. Seriefinal i Premier League, slutspelmatcher i Europa och fina Championship dominerar denna roliga och utmanande kupong. Nu ska försöka “sick sacka” oss fram till en välbetald 13 rätt hos Reducering.se.

Anledningen till att vi ens har jackpot idag beror på att söndagens ET endast gav 6 000 kr för 13 rätt. Detta efter att i princip alla favoriter gjort rent hus och då blir det sällan bra betalt på poolspel. Därför är det av viktigt att undvika dessa radkombinationer i era byggen – det är nämligen en tvärdålig strategi. 

Jackpot på Europatipset och några stora favoriter gör att vi kommer skruva på strategin i vårt spelförslag. Först och främst väljer vi att ta ned svårighetsgraden då värdet på kombinationerna i “mellanfacket” blir högre dessa jp-rundor. Att helt blint följa spelvärde och betala för alla skrällar blir extra dåligt när det är favoritbetonat, prispotten räcker helt enkelt inte till. Ledordet för dagen blir balans

Vårt system kommer använda en grundram på 1296 rader vilket innebär 5 spikar, 4 halvor och 4 helgarderingar. Vill du ha en del i den matematiska ramen så kan den köpas här för 96 kr per andel 

Spelförslag

Vi söker först och främst en solid spikkombination att luta tillbaka på. Real Madrid (92%) är dagens stora favorit och streckas därefter men det spelar ingen roll, det bidrar till att göra bygget så mycket enklare. Efter spiken på Real letar vi spelvärde och då landar blickarna på Sheffield U (52%), West Bromwich (57%), och Motherwell (28%). Tre lag som vi inte behöver ha ett längre utlägg för, till dessa priser är de mycket fina alla tre. 

Den femte spiken är desto svårare att hitta men till slut landar valet på Manchester City i finalen mot Arsenal. I dagsläget prissätts en bortaseger till 45%, förhoppningsvis stannar den här eller till och med droppar någon procent. Arsenal har börjat vackla och det här är Manchester Citys chans att täppa till luckan, den chansen tror vi de tar. 

Efter spikarna vill vi fälla motståndare. Lyckligtvis finns det en uppsjö av överstreckade lag att kliva utan att det för den sakens skull är extremt offensivt. Bristol C till 70% kastar vi under bussen utan att blinka, detsamma gäller Dortmund (48%) och Luton (48%). Nödvändiga vaskningar för att slippa vara med och dela på kakan om söndagens utfall upprepar sig. 

Våra helgarderingarnar hamnar i fyra matcher där favoriten har ett odds < 2.00. Benfica, Stoke, Swansea och Barcelona streckas högt av de tidiga pengarna och här är det viktigt att vi får med oss några skrällar. Antingen kan man blunda och hoppas att det går vår väg eller kan man aktivt ta bort de utfall som inte ser attraktiva ut. Det ska vi göra hos Reducering.se

Reduceringar

Det är främst de ovannämnda matcherna vi vill göra något åt. Vinner samtliga dessa kommer mycket av värdet att vara borta. Via en färgreducering (röd) ställs villkoret in att minst 1 max 2 av lagen får vinna. Det innebär att vi behöver ta med oss 2 till 3 skrällar i dessa matcher vilket rimmar bra med vår strategi, spelvärde och balans.

Spelförslag för 896 kr (31% reducerat)

Ett bra sätt att se över svårighetsgraden i bygget är att använda funktionen “Totaloddsprognos” hos Reducering.se. Vår oddsprognos säger att kombinationerna vi betalar för på hade gett mellan 70 000 kr till 550 000 kr på oddsmarkanden vilket bör passa omgången utmärkt!

 

Skrällen
  • Wigan
team-skrallen
Spiken
  • West Bromwich
team-spiken
Draget
  • Motherwell
team-draget
Köp en andel