Jackpot på Europatipset

Publicerades den 18 maj 2023

Kristi Himmelsfärdsdag inleds med jackpot på Europatipset redan klockan 14.59. Kupongen innehåller flera element som vi gillar, förutom den nämnda jackpotten. Inga stora favoriter så långt ögat kan nå och, trots torsdagskupong, är det objektivt sett många intressanta fotbollsmatcher. Det är bland annat cup-finaler, semifinaler i Europa League och en viktig kamp om fjärdeplatsen på St James Park!

Förutom det faktum att de flesta har ledig från jobbet innebär också 18:e maj att de är relativt långt från löning. I poolspel-sammanhang brukar det betyda mindre omsättning. En normal runda utan jp vill vi gärna ha hög omsättning men när det är jackpot leder lägre omsättning till bättre spelvärde. Vi tror att det finns goda chanser att återbetalningen på Europatipset hamnar över 80% och då ska det vara runda där vi ska kunna extrahera spelvärde!

Hos reducering.se ska ett spelvärt och reducerat spelförslag jobbas fram. 

Spelförslag

I skrivande stund är det strax över 1 miljoner kronor omsatt och vi kan konstatera att det inte är de skarpaste pengarna som lämnats in. Många felstreck på kupongen och även om det säkert kommer att korrigeras till spelstopp så väljer vi att bestraffa de oskarpa pengarna.

Istället för att ta rygg på folkets favoriter som Sheffield W, Köpenhamn och Alingsås lyfter vi blicken och väljer vi en stig där färre valt att gå. Vägen må vara lite mer knixig men om vi kommer fram kommer belöningen att vara desto större. 

Newcastle (53%), Fiorentina(54%), Eskilsminne (47%) och Gottne (55%) kan samtliga placeras i det klassiska “mittenfacket”. Lag med oddsmarknaden på sin sida men till skillnad mot folkets favoriter är streckfördelningen betydligt mer tilltalande. Vi spikar alla fyra!

För att inte göra bygget alltför tufft får vi svälja Oddevold som spik, trots kyligt spelvärde. 18% överstreckat lag är aldrig kul men lösningen blir att spela tufft mot övriga tre av de stora överstreckade favoriterna. På så vis kan vi skapa spelvärda radkombinationer trots något kallt tecken i bygget. 

Garderingar & reduceringar

På grundramen blir det fulla penseldrag på Sheffield W, Köpenhamn & Allingsås. För att utdelningen ska ta fart kommer det behövas skrällar, vår förhoppning är att det sker i någon av dessa matcher. Med dessa priser måste vi gå mot strömmen. 

Sollentuna och AZ Alkmaar väljs bort. Två överstreckade lag som vi helt enkelt inte vill betala för. Detsamma gäller krysset i Svenska cup-finalen & semifinalen mellan Bayer Leverkusen – Roma. Vi tycker “hårdrocksnäven” är ett starkt verktyg att använda sig av när man försöker ta ned svårighetsgraden utan att tumma på spelvärdet. 

Grundramen på 1296 rader är satt men vi är inte klara. Med hjälp av det smarta reduceringsverktyget ska “skräprader” reduceras bort.

Röd markering – vår viktigaste reducering som knyter ihop hela bygget. Det kommer krävas skrällar i dessa matcher för att vi ska få bra betalt på 13 rätt. Istället för att blunda och hålla tummarna väljer vi aktivt att städa bort de rader vi tror kommer generera kall utdelning. Vi ställer in villkoret att exakt ett av lagen vinner. Det betyder att vi alltid tar med oss en favoritseger och två skrällar bland våra kombinationer. 

Gul markering – En reducering som innebär en liten justering mot spelvärde. Vi ringar in tre lag som lockar – minst ett behöver gå in!

Spelförslag för 528 kr (59% reducerat)

3 miljoner jackpot på Europatipset och butiken är laddad med system. Missa inte att det är spelstopp redan 14.59.

Varmt välkomna att hänga med oss i jakten på 13 rätt!

Skrällen
  • Aalborg
team-skrallen
Spiken
  • Fiorentina
team-spiken
Draget
  • Umeå FC
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget