Jackpot på Europatipset!

Publicerades den 22 oktober 2023

Utfallet på gårdagens Stryktips var inget att hurra över. Den ena favoriten efter den andra lyckades vinna och tillslut gav 13 rätt blyga 1 615 kr. Det enda vi tar med oss är att det blir en rolig jp-omgång nästa helg. Däremot behöver inte vänta en hel vecka till nästa jackpot, i eftermiddag är det nämligen 3 miljoner kronor på Europatipset!

Europatipset idag bjuder på en härlig blandning av matcher. I Allsvenskan har vi ett hett stockholmsderby och i Serie A ska storklubbarna Milan och Juventus duellera på San Siro. Det är med andra ord en perfekt dag att luta sig tillbaka i soffan och njuta av all fotbollsgodis som det bjuds på denna oktobersöndag. 

Spelförslag Europatipset

Hos reducering.se är planen att vi ska skapa ett starkt systembygge till dagens Europatipset med 3 miljoner kronor i jackpot. Vill man ha en andel i den matematiska ramen på spelförslaget så kan det köpas här för 96 kr per andel. 

Vi är ute efter fem spikar som bidrar med en kombination av balans, streckvärde och som inte är för uppenbar. Aston VIlla och Djurgården blir dagens två mest givna spikar. 54% respektive 47% lockar. Speciellt Djurgården ser extra intressant ut mot ett Hammarby som saknar viktiga Erabi och Djukanovic. 

Även BK Häcken tas in hemma mot Norrköping. Hemma på konstgräset mot ett avhängt Norrköping ska BK Häcken inte ha några större problem med. 79% är inget supervärde men det bidrar framförallt till balans i systemet. 

De två sista spikarna blir FC Köln och Olympiacos. Det förstnämnda streckas så pass lågt som 36% vilket vi tycker är brutalt fint värdedrag. Olympiacos är desto kallare men kan bli en fin åsnespik som droppar framåt spelstopp. 

Garderingar / Reduceringar

När fyra halvor ska ut så tittar vi främst efter lag vi inte vill betala för. Milan och Heidenhaim stämmer bra in  på beskrivningen. Differensen mellan oddsmarknaden och streckvärdet är helt enkelt för stor, båda vaskas. Ett 4 % överstreckar kryss är sällan en dålig idé att plocka bort, den hittar vi i match 4 – hårdrocksnäven spelas! Avslutningsvis ställer vi oss på Halmstads sida i mötet med Mjällby. Bortlaget är i princip klara för Allsvenskan efter BP:s förlust igår medan Halmstad har allt att spela för.

Med hjälp av marknadens bästa reduceringsverktyg ska bygget effektiviseras. Det gör via två färgreduceringar:

Röd – vi har helgarderat fyra matcher som alla innehåller en poppulär favorit av motståndarna. Villkoret ställs att minst 1 men max två av dessa får vinna.

Blå – Fyra värdetecken ringas in – minst två måste vi ta med oss i mål!

Reducerat spelförslag till Europatipset för 616 kr 

Skrällen
  • Alavés
team-skrallen
Spiken
  • Djurgården
team-spiken
Draget
  • FC Köln
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget