Jackpot på Europatipset och extrapengar på Hockeybomben!

Publicerades den 26 mars 2024

Det är ytterst fina förutsättningar som avlöser varandra på poolspelen denna vecka. Idag har vi 2.5 miljoner jackpotEuropatipset och 300.000 kronor extraHockeybomben att jobba med. Återigen landslag i 13-rättspoolen vilket medföljer en förväntad låg omsättning och hög återbetalningsprocent. Fin dag att vara med och leka, våra andelar finner du inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Jackpot-pengarna ligger i 13-rättspotten så vi försöker ta oss dit på ett ”enkelt” sätt utan att döda potentialen i bygget. När omsättningen är så pass låg som den förväntas vara ikväll så är det ingen mening att leka hjälte och spela brutalt svåra kombinationer som till stor del riskerar att bli underbetalda. 13 rätt med utdelning även på 10-orna är vårt fokus på sidans mindre spelförslag, detta med minsta möjliga risk.

Spika

Här kör vi en tight lösning som helhet, fyra lite större favoriter i form av Ukraina, Frankrike, Colombia och Algeriet ringas in till att börja med. Den sista och femte avgörande spiken klurade vi en bra stund på och kikade faktiskt på två, tre olika alternativ. Efter en stunds laborerande inne i verktyget kom vi fram till att Spanien kändes som ett bra alternativ.

Defensiv inledning helt klart, vi såg dock snabbt en väg vi gillade att ta en runda som denna. Så fort bygget började så var vi på det klara med hur vi ville utforma det, ett gäng spikar och ett par vaskningar passade perfekt tillsammans. Ett tips när du bygger system är att aldrig börja i ena änden och avsluta i andra bara för sakens skull, beta inte av match 1 först och arbeta dig neråt till 13, inled inte alltid med vilka spikar du ska ta och sen fortsätt bygget. Hitta några tecken du verkligen gillar och balansera sedan resterande del av bygget efter dessa, vare sig det är spikar eller halvgarderingar.

Halvgarderingar

När vår spikkombination ser ut som den gör så kan ni ju ana vad som händer här. Vi måste verkligen spänna bågen nu, och det var planen redan från start. Två ruskigt överstreckade lag i form av Portugal och Uruguay utesluts från ramen, dessa två vaskningar gifter sig ytterst fint som kombination med våra spikval. Båda dessa lag kommer snurras frekvent ute i stugorna tillsammans med våra egna spikar och det är just lag likt dessa vi behöver jaga.

För att ta ramen i mål så gör vi två alibi-halvor. Polen och krysset i Irland-Schweiz plockas bort, tecken med låg sannolikhet att gå in samtidigt som de inte bidrar till något spelvärde. Ramen är klar och vi är redo att ge oss på reduceringarna!

Reducering

Att reducera är inte svårt, idag ska vi använda oss av två enkla reduceringar som är enkla att förstå. Vi börjar med att sätta ut röda utgångar på favoriterna Skottland och Österrike och ställer in kravet max 1. En snäll och effektiv reducering som höjer ditt golv på bygget. Via denna reducering väljer vi således att inte betala för utfall där båda lagen vinner. Vi behöver inte välja vilken av dessa som ska vika, men en av de måste gå bet.

Gröna utgångar placeras på England och Tyskland med kravet att minst 1 måste vinna. Två favoriter vi gillade initialt men som inte riktigt förtjänar vårt fulla förtroende via spik. Vi kan via denna reducering vikta mer av vår insats på dessa tecken utan att lägga alla ägg i en korg.

Vårt bygge känns nu klart, helt klart på det defensiva hållet men det passar väl en dag som denna och i för ett system i vår kaliber.

Färdigt spelförslag för 640 kronor (51% reduceringsgrad)

Missa inte…

DBS Youtube-kanal

DBS Facebook-grupp