Jackpot på Europatipset

Publicerades den 25 augusti 2022

Tuff omgång i söndags innebar att ingen fick 13 rätt på Europatipset. Det tackar vi för denna torsdag när vi har en trevlig jackpotrunda framför oss. 3,5 miljoner ligger i 13-potten när det är Europacupspel på menyn. Malmö FF och AIK jagar avancemang till ett åtråvärt gruppspel medan vi söker ett prestigefyllt 13 rätt på ett lockande Europatips!

När vi lägger detta tidiga spelförslag gäller det att ha i åtanke att streckprocenten knappast kommer att vara så här skeva när det stänger klockan 18.59. Hade vi endast fått möta de tidiga pengarna på Stryktipset och Europatipset hade vi köpt oss en egen ö för länge sen. Men konkurrensen av de system som lämnar in sent är något tuffare och därför gäller det att tänka några varv innan man placerar ut sina tecken. 

En funktion vi vill slå ett extra slag för är “Trender” inne hos Reducering.se. Där kan man själv ställa in ett tidsintervall och då få reda på hur streckfördelningen varit under den angivna tiden. Genom att få reda på hur rörelserna ser ut under dagen kan man ta reda på vilka kombinationer som är starka tillsammans med andra. Ett galet starkt verktyg om man skapa sig en edge mot övriga i poolen. 

Vårt tidiga spelförslag innebär dock att trender inte är användbart utan vi får spela med den informationen som finns där ute.  Vill ni vara med på några andra av våra system i butiken så kan vi garantera att just trender kommer att nyttjas aktivt. 

Nu hugger vi in på dagens spelförslag!

Spikar

1,2 miljoner i omsättning är tillräckligt för att vi ska attackera de tidiga pengarna. Det är ingen riktigt stor favorit idag vilket gör att vi inte har några problem med att utelämna exempelvis Olympiakos (82%) som spik, det lär vara höga streckrprocent på grekerna hela vägen in. 

Istället blir det Basel (76%),Gent (53%) och Köln (57%) som blir våra “säkraste” spikar. Vi tror inte Basel kommer gå norrut härifrån medan Gent och Köln är två understreckad favoriter – mumma. Det är dock något defensivt vilket gör att vi avslutar med med Molde (26%) och Steua Bukarest (26%). Två otroligt spelvärda tecken så här på förmiddagen och när de står så här lågt talar väldigt mycket för att de kommer stänga understreckade.

En solid spikkombo som inte är alltför tuff. Det är mycket pengar i 13-potten och vi behöver inte göra det svårare än vad som behövs. 

Garderingar

Nu ska vi försöka sy ihop en helhet där fokus blir på att fälla motspelare. Det är framförallt två favoriter vi väljer att spela mot – Anderlecht (63%) och Royal Antwerp (57%). Två belgiska klubblag som på hemmaplan ska ta mot Young Boys respektive Basaksehir. I vårt tycke motsvarar streckprocenten inte alls deras faktiska vinstchanser och på en kupong där vi badar i streckvänliga favoriter så blir dessa två extra fula. Belgarna*2 vaskas!

Vi ställer oss på Malmö FF:s sida i Turkiet. En stökig säsong för skåningarna men de ska vara knappa favoriter även på bortaplan. Till sist blir det en hårdsrocksnäve i Twente-Fiorentina – ett 4% överstreckad kryss alltid vettigt att plocka bort!

Reduceringar

Dagen till ära väljer vi att använda två olika färgreduceringar:

Röd – Olympiacos (82%) och Cluj (75%) är favoriter i sina respektive matcher men streckprocenten är kraftigt överdrivna. Vi vill ha med oss en skräll härifrån och ställer in villkoret att max 1 av dessa lag får vinna.

Gul – Malmö FF, Hearts och Basaksehir är streckmässiga bra tecken. Vi viktar extra åt deras håll – minst 1 behöver sitta

Spelförslag för 960 kr (26% reducerat)

Vill man ta del av den matematiska ramen så hittas det här för 96 kr / andel.

Varmt välkomna att haka på när vi försöker plocka hem jacken till ombudet!

Skrällen
  • Young Boys
team-skrallen
Spiken
  • Köln
team-spiken
Draget
  • Basaksehir
team-draget
Köp en andel