Magisk rullpott på Hockeybomben (633.000 kr)

Publicerades den 10 februari 2023

Vilken jäkla fredag som väntar! En fantastiskt fin rullpott (633.000 kr) på Hockeybomben ska attackeras. I ärlighetens namn så har vi inte varit bortskämda med feta potter på Hockeybomben sista tiden vilket gör oss extra taggade. Återbetalningsprocenten kommer vara hög och det kommer vara mycket enklare att bygga system med spelvärde. Vår förhoppning är dessutom att denna pott kan går lite under radarn, svenska folkets intresse för Hockeyallsvenskan är ljummen på sina håll och har vi tur så avstår en hel del spelare. Inne i vårt ombud hos Svenska Spel finns ett gäng system i olika prisklasser som kommer vara redo när pucken släpps!

Dagens inlägg kommer mynna ut i ett reducerat spelförslag inne hos reducering.se. Detta kan du lämna in som det är, ta inspiration från och bygga vidare eller varför inte testa ett helt eget bygge via verktyget för första gången? Det är inte svårt och framför allt så är det gratis.

Inne på reducering kan du även skapa lag och spela tillsammans med kompisar och annan trafik som simmar runt på hemsidan för att få större och mer slagkraftiga byggen. Det finns redan nu ett gäng system uppe inne på reducering.se/#andelsspel.

Nu börjar vi bygget!

Björklöven 1,2,3,4,5
Modo 1,2,4,5

Två lag med offensiv spets vilket målskörden vittnar om… flest respektive näst flest mål framåt i serien. Vi väljer dock att inte ta ut svängarna allt för mycket och målar max 5 strutar på vardera lag. Modo är seriens vassaste lag sett till att skapa offensiva lägen. Vi tror dock att Löven gnuggat en hel del försvarsspel efter förnedringen med 7-2 borta mot Karlskoga senast, här rinner det inte iväg. Allt som allt så hoppas vi på en relativt tight historia. Vi tror dessutom att detta är en match som svenska folket gladeligen väljer att ringa in som en målrik match. Fint att skilja sig lite från mängden här.

Västerås 2,3,4,5
Södertälje 1,2,3

Här väljer vi återigen att gå lite emot strömmen. Södertälje spelas som favorit på oddset och strecken på bomben bör spegla detta när vi närmar oss spelstopp. Vi jobbar dock Västerås ikväll som enligt oss är lite underskattade, laget har inte fått det att lossna men det bör inte skilja 25 poäng lagen emellan. Södertälje stoppas på tre baljor och vi tar lite ställning för hemmalaget.

Djurgården 2,3,5,6
Östersund 0,1

Djurgården imponerar inte nämnvärt, varken spelmässigt eller poängmässigt och befinner sig på en sjätte plats i tabellen. Här möter de dock ett av eller rent av seriens sämsta lag i form av Östersund. Stockholmarna bör ta en solid seger men vi väljer att inte måla på särskilt högt ändå, laget är trubbigt och även om vi tror på hemmalaget har vi svårt att se att de når över sex mål. Östersund flaxar till lite då och då men vi håller dem kort idag, 0 och 1 räcker.

Reducering

Vi markerar sju stycken tecken med lite lägre procent i ramen (grön) och ställer kravet minst en och max två. Dessa tecken är dem som står för potentialen i bygget, vi ser gärna att en eller helst ett par av dessa går in. Att vi ställer kravet max 2 kan kanske kännas konstigt men vi vill aktivt välja bort några av ramens absolut svåraste utfall. Spelförslaget är relativt litet och får ändå se sin plats i näringskedjan på något sett. Majoriteten av våra rader spelas mot utdelningsintervallet 10-50k vilket känns rimligt.

Vill du köpa in dig i spelförslaget ovan som andelsspel så hittar du det HÄR för 106 kr/andel.

Färdigt spelförslag för 1150 kronor (40% reduceringsgrad)

Lycka till!