MAGISK torsdag att vänta, 610.000 kr rullpott Hockeybomb samt Europatips

Publicerades den 9 mars 2023

Bästa torsdagen på länge hägrar! Över 600.000 kronor i rullpott på kvällens Hockeybomb där sista omgången av grundserien i SHL ska gå av stapeln. Som om inte detta vore nog så kryddas denna dag med ett Europatips i samma veva. Det blir med andra ord plattan i mattan och mycket fin action att sätta sig in i.

18.44 spelstopp Europatipset
18.59 spelstopp Hockeybomben

Vårt ombud hos Svenska Spel kommer vara laddat med andelar i olika prisklasser till kvällens olika spelformer och idag är inte rätt dag att sitta ”lottlös”, välkomna!

Här i inlägget kommer vi som vanligt använda oss av verktyget inne på reducering.se för att skapa spelförslag. Idag kör vi ett på Hockeybomben och ett på Europatipset. Att använda sig av verktyget är gratis och tar ditt poolspelande till nästa nivå på en handvändning. Häng med!

Hockeybomben

Oskarshamn (1,2,4,5,6,7) -HV71 (1,2,3)

Hv71 har säkrat nytt kontrakt, inte matematiskt men det ska givetvis vara klart i målskillnadsaffären mot Brynäs. En enorm lättnad givetvis och detta kan slå på olika håll, antingen går laget ut och spelar fantastiskt när pressen är borta eller så är skridskorna redan upplagda på hyllan. Vi tror väl lite på det sistnämnda och väljer att måla en bra bit upp på Oskarshamn som slåss om en placering i topp sex.

Rögle (2,3,4) -Timrå (1,3,4)

Svår match att värdera enligt oss, Rögle borta är ingen lätt uppgift för Timrå som jagar Oskarshamn i racet på topp sex. Vi väljer att inte sväva ut för mycket här utan tar en ganska defensiv approach och målar på med ganska betrodda tecken. Att jaga rejäla rensare i varje match är onödigt, speciellt när rullpotten är så pass fin som den är idag. Enligt oss är det ett ganska smart val att ”bara” ta den här matchen i hamn.

Frölunda (3,4,5,6) -Färjestad (1,2,3)

Vi tar tydlig ställning för göteborgarna här. Frölunda skapar flest farliga chanser i hela serien och bakar vi ihop detta med att Färjestad faktiskt är botten tre i att släppa till farliga lägen mot egen kasse så har vi ett fint case. Bortalaget har dessutom noll att spela för och har brottats med skavanker under stora delar av säsongen. Frågan är hur laget och motivationen kommer se ut? Ytterst svag är vår gissning.

Färdigt spelförslag för 810 kronor (58% reduceringsgrad)

Reduceringar

Grön: minst 1
Blå: minst 1

Europatipset

Färdigt spelförslag för 720 kronor (44% reduceringsgrad)

En spännande runda att attackera, ett gäng favoriter streckas riktigt hårt utan jättestora vinstchanser. Kommer vi rätt på rundan så kan det faktiskt ge riktigt fint betalt utan en allt för hög svårighetsgrad.

Vi spikar av Lech Poznan, Manchester United, Arsenal, Basel och West Ham i dagens förslag. United med något högre vinstchans än övriga som ligger i ungefär samma fack. Halvgarderingarna är tighta och har inte någon uppgift att skapa potential i bygget utan snarare bara ta oss vidare.

Gillar du ramen? Nyp en andel i Miljongängets Lilla ET (96kr/andel)

Reduceringar

Grön: minst 1, max 2
Röd: max 1

Stort lycka till i jakten på 13 och 3 rätt!