Ny dag med Extrapengar och Jacke

Publicerades den 29 december 2023

Rullpotten igår slutade med 3 x 3 rätt i butiken. Inget toppresultat men får duga den torsdagen, även om vi såklart hoppades på både fler träffar och högre utdelning.

De fina speldagarna avlöser dock varandra och idag fredag väntar både en Jackpot på Europatipset och 250.000 kr extra på Powerplay. Självklart deltagande säger vi i Miljongänget som laddat ombudet med olika system där något eller några förhoppningsvis ska passa er i smaken.

Vi kan även passa på att slå ett slag för nyårsaftonens stora JACKPOT på V75 – över 80 miljoner! Vi har nu ett eget ATG-ombud där vi planerar att tillsammans med övriga spelläggare i ombudet kamma hem många storvinster med tiden. Varför inte direkt nu på årets och kanske tidernas största jackpot! Du hittar våra (Miljongänget) och övrigas system här inne på ATG.

Här tänkte vi nu fokusera på att bygga ett tidigt spelförslag på Europatipset för er som tänkt att spela detta. Här tror vi att omsättningen kan halta lite en dag som denna och ju lägre omsättning det blir, ju bättre spelvärde blir det med tanke på att det är jackpot.

Som oftast, bygger vi här ett spelförslag på 1296 rader. Denna ram spelas sedan som andelsspelet Miljongängets Lilla ET för 96kr/andelen. Vi använder sedan även några rader för att visa er kraften i att kunna reducera sin byggda ram. Systemramen reduceras på ett smart och skickligt sätt via reducering reduceringsverktyg – landets i särklass vassaste – dessutom helt gratis!

Spikförslag

Det finns flertalet alternativ till spikar på dagens kupong. Både vettiga favoriter, men även en hel del understreckade favoriter i mellanfacket. Kommer du rätt på det idag finns möjligheten att det bli bra betalt i förhållande till svårighetsgrad.

Våra spikar i fallande skala sett till förväntad vinstchans (streckprocent visas)

Sunderland – 65%

Leicester – 67%

Lazio – 70%

Middlesbrough – 47%

Millwall – 32%

Som ni ser är det Sunderland, som trots lägre streckprocent, har högst förväntad vinstchans. En bra spik att använda sig av även om de mest troligt kommer att röra sig uppåt streckmässigt och kanske till och med förbi ex. Lazio och Leicester. I övrigt är Millwall den tuffaste spiken sett till förväntad vinstchans då de uppskattas ha strax under 40% vinstchans enligt oddsmarknaden. Men då streckprocenten är närmre 30 så tvekar vi inte här.

Som spikkombination funkar dessa fem lag på ett mindre system en sådan här jackpotrunda. Det finns andra alternativ, i de flesta olika facken, som vi skrev. Dessa kommer säkerligen användas av många och det är inget fel med det. men vi garderar här och kan således slå ut dessa spikar vid favoritfallen. Här kan nämnas både Inter, Hull, Bristol C, Coventry och Ipswich exempelvis.

Det finns således många spikar att välja på denna runda enligt oss – det handlar således att ha rätt magkänsla. Den ska inte underskattas…

Garderingar

Flera av de andra tänkbara spikarna garderas alltså med antingen hel eller halvor. På ett system som inte har allt för mycket svängrum/storlek får du ibland utelämna några tecken som du faktiskt hade velat ha med. Ibland för att de inte riktigt gifter sig ihop med övriga tecken du markerat och ibland för att du behöver rikta systemets utdelningspotential till ett vettigt intervall. Denna riktning kan vara att både rikta den från eller mot allt för höga utdelningsintervall. Viktning mot allt för stora utdelningsintervall är många gånger inte helt smart. I vårt fall har systemramen en bra balans med majoriteten av raderna i utdelningsfacket 100k +. Dessutom lagom stor andel av systemet som viktas mot de allra högsta utdelningarna.  Du ser detta inne på vårt spelförslag under reducerings funktion Utdelningsprognos. Just idag tror vi det är ett utmärkt tillfälle att rikta in sig på utdelningar mellan 100 -500.000 kr.

Reduceringar

Då vi önskar att få en så stor andel av vårt systems rader mot intervallet vi eftersträvar gör vi vissa reduceringar. De spikförslag vi nämnde ovan och som kommer att snurras av många ute i stugorna markeras. Kravet blir att minst 1 av dessa, men max 2 får segra. Detta görs med färgreducering i form av röd färg.

Ytterligare två potentiella spikar i mittenfacket är Watford och Leeds. De ser streckmässigt ut på det sättet att de kommer snurras som spikar och med tanke på våra redan valda spikar och vårt reduceringskrav på övriga spikalternativ så behöver vi få bort även dessa. Kravet – med gul färg – sätts ut att max 1 av dessa får vinna. Vi kan svälja en, men tåler att bägge tappar. Bra för potentialen!

Systemet är nu nedreducerat med 38% och består av 800 rader där majoriteten rikttar in sig på utdelningar mellan 100-500k, men även med viss potential att slå än högre. En bra spridning för ett system av denna storlek.

Se systemet i sin helhet här