Nya extrapengar att slåss om på Topptipset!

Publicerades den 10 augusti 2022

Svenska Spel öppnar återigen plånboken när de ikväll boostar Topptipset med 250.000 kronor extra. Kval till Champions League och Superettan utgör dagens gåta och den ska vi självklart lösa! Som alltid är värdet fint när det vankas extrapengar och vill du haka på något av Miljongängets system idag så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå.  Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen

Inga riktigt stora favoriter för svenska folket att gömma sig bakom vilket då gör att relativt bräckliga favoriter som Benfica och Glasgow Rangers får orimligt mycket kärlek ute i stugorna. Gubbarna på Willys trycks mot dessa tecken och strecken spelar mindre roll, de stora favoriterna ska bara spikas av. Dessa ska vi jaga och faller det väl ut så kan det bli fint betalt.

Spika

Vi gömmer oss verkligen inte idag, två ytterst spelvärda spikar runt 2.30 gånger degen ringas in i form av Norrby och Utsikten. Visst ser kryssen ganska trevliga ut i dessa två, framför allt i Norrby-Brage men spelvärdet är så pass högt på ettorna här att vi vill vikta hela vårt system mot dessa. Värdet kommer med stor säkerhet vara fin hela vägen in i mål här, svenska folket kollar lagens “5 senaste matcher” och det är inga smickrande resultat de möts av. Norrby tre raka torsk och Utsikten inte vill vara sämre utan kontrar med fyra raka nederlag. I dessa lägen älskar vi att ta ställning, lag ratas på grund av utfall i senaste matcher utan att svenska folket har någon som helst koll på hur matcherna sett ut. Nu säger vi inte att hemmalagen här har imponerat men vi kan med gott samvete utgå från att vi ligger en bra bit på rätt sida om spelvärdet och det är de viktigaste i poolspel.

Halvgarderingar

Med de inledande spikvalen så behöver vi nu forma resterande bygge efter dessa. Vi kommer att gardera frisk bland underdogsen som helhet så att då utelämna ett par tecken med låg sannolikhet att gå in utan något särskilt högt spelvärde känns som en rimlig väg. Att plocka bort oavgjorda resultat och spela 1 2 är ett verktyg vi använder oss flitigt av och idag gör vi likadant. Kryssen i PSV Eindhoven-Monaco och Ferencvarosi TC-Qarabag utelämnas från ramen.

Reducering

Odds och totaloddsprognosen såg trevlig ut när den matades in på reducering, höjden fanns där men en riktig “kvalitetsstämpel” saknades då ett gäng kalla rader betalas för om denna ram hade lämnats in matematiskt. Det fixar vi dock med verktyget!

Röda utgångar

Benfica och Glasgow Rangers ska jagas precis som vi nämnde i inledningen av inlägget, utgångar placeras på dessa lag med krav att max 1 får vinna. En stor nyckel till dagens utdelning ligger i just dessa två matcher.

Gröna utgångar

Monaco, x2 Dynamo Kiev och Qarabag är tecken vi gärna vill vikta mer av vårt system emot för att höja “golvet”. Fint värde här, kravet ställs att minst ett av dessa tecken måste sitta.

Vårt spelförslag känns nu färdigt (reduceringsgrad 19%) och landar in på 264 kronor. Systemet som helhet kan du titta på HÄR.

Stort lycka till, nu jagar vi nya åttor!