PP med 250.000 kr extra

Publicerades den 18 april 2023

Småtrevliga träffar igår då det var 250.000 kr extra på Topptipset. Bland annat hittade vårt Topptips x10 för 132kr andelen 8 rätt och totalt över 21.000 kr i vinst.

Idag byter Svenska Spel arena och vi får 250.000 kr extra på Powerplay. Vi vill såklart vara med och hugga på vinster även där och ombudet är kryddat med något extra andelsspel dagen till ära. Succen för Miljongängets Powerplay x10 för 132 kr kanske ska upprepa syskonets bedrift från igår?

Dagens Powerplaykupong består av den svenska hockeyallsvenska finalen, kvalserien upp till hockeyallsvenskan och sedan internationella slutspelsmatcher från olika ligor i Europa. En fin mix där det gäller att komma rätt på favoriterna, som på dagens kupong är samtliga hemmalag. Åtta hemmasegrar och ett rakt staket som rätt rad kommer garanterat inte att betala speciellt många kronor.

Spelar detta någon roll att det är hemmalag egentligen? Ja, till viss del. Det finns strukturer bland spelare där ute då rader med vissa kombinationer är underbetalda. Det kan vara rader utan kryss, rader utan bortasegrar, eller framförallt rader där samtliga tecken är samma. Tydligt exempel ser vi bland annat på både 8-rätts och 13 rätts-spelformerna när matcherna startar. Radkombinationer med antingen 8 eller 13 kryss (vid start 0-0 i alla) på kupongen är ofta rejält underbetalda.

Vi kommer här nedan att bjuda på ett spelförslag byggt med hjälp av Reducering och dess reduceringsverktyg. Ett enkelt sätt att ta ditt spelande till nästa nivå och framförallt spela betydligt smartare.

Spikförslag

Hur ska vi hantera favoriterna och hemmalagen på kupongen. Vi vill inte göra spelförslaget för svårt utan kommer här att spika två lag vi bedömer har vettig chans i förhållande till streckprocent. Dessutom en spikkombination som kanske inte används som det vanligaste alternativet av spelarkollektivet.

Nybro Vikings har skaffat sig en ok sits i kvalserien till hockeyallsvenskan inför avslutande omgångarna. Laget är med i kampen tillsammans med Hudik, Väsby och Kalmar. Idag hemmaplan och toppmatch mot nämnda Väsby, efter detta väntar två möten med avskakade konkurrenter som inte har något att spela för. Det går alltså att skaffa sig ett riktigt vasst utgångsläge inför avslutningen med vinst idag. Laget streckas strax under 50% och det är acceptabelt i våra ögon.

I Schweiz spelar starka hemmalaget Geneve Servette finalslutspel mot Biel. 1-1 i matcher men det ska vara knapp fördel hemmalaget och på just hemmaplan är det läge att pränta in 2-1 i denna matchserie.

Även detta tecken streckas strax under 50% och just denna kombinationen tror vi inte används av majoriteten av spelarkåren. Många väljer troligen att kombinera en mer trolig vinnare som spik. Vi ger oss istället utrymme att gardera samtliga dessa rätt hårt streckade lag.

Reduceringar

Vi helgarderar resterande matcher i ramen och använder reduceringsverktyget för att vikta radkombinationerna dit vi vill.

Gul reducering: Vi markerar samtliga resterande hemmalag och ställer ut kravet, minst 2, max 3.

På detta sätt betalar vi för maximalt 5 hemmasegrar eller 1:or. Vi sätter också kravet att fälla 3 – 4 st favoriter.

Ett enkelt, men effektivt reduceringsalternativ.

Den tuffa spelaren tar minst 1, max 2 som krav. Vilket kommer generera inlämnade rader i ett betydligt tuffare spann tillika högre utdelningsintervall. Testa själv och lek med reduceringarna och se hur staplarna i förväntad utdelning förändras.

Se vårt spelförslag på 400 rader här