Premier League dominerar Big 9!

Publicerades den 17 februari 2023

Det blev ingen succé för oss på förra helgens jackpotrunda. Varken rekommendationerna (1 av 3 drag satt) här i fredagsinlägget eller systemen (6 rätt som bäst) kom rätt denna gång. Efter flera veckor med fina ”hugg” fick vi se oss besegrade tidigt denna gång. Så är det med poolspel, vissa omgångar dansar det in ett gäng fula tecken och man är chanslös – men vi krigar vidare mot nya vinster på Big 9!

Veckans Big 9-kupong

Hela sju matcher från Premier League denna vecka! Det kompletteras med en spansk och en italiensk match. Manchester City & Chelsea är två stora favoriter på kupongen men i övrigt klurigt på många håll. En lapp att gilla!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brighton utses snabbt till veckans bästa spik! De tar emot Fulham och att båda lagen ligger på samma poäng i tabellen kanske gör att många snabbt garderar matchen? Men faktum är att dels har Brighton två matcher färre spelade och framförallt säger de underliggande siffrorna att det är klasskillnad här! Brighton kan ses som topp 5-lag medan Fulham snarare borde ligga på undre halvan än nuvarande sjundeplacering. Självklart indikerar även oddsen att Brighton ska vara kraftig favorit här, runt 1,65 på hemmalaget. Svenska folket verkar flockas runt andra favoriter på kupongen och då tar vi gärna denna väg och spikar ett starkt Brighton!

Bästa över/under på Big 9

Ovanligt nog är det ett överspel som vi utser till veckans bästa över/under. Vi brukar använda oss av underspel då de ofta får attraktivare streckprocent. Vi sneglade lite på Osasuna-Real Madrid och ett lockande underspel där, men denna gång fick övern hänga på. Istället är det över 2,5 mål i Newcastle-Liverpool som blir vårt drag! Newcastle är generellt snåla och har många matcher på rad nu under 2,5 mål. Liverpool lite mer frejdiga samt haft uselt försvarsspel. En gigantisk oddsmarknad säger att korrekt odds på över 2,5 mål är 1,82. Det innebär ca 54 % chans att övern går in. Streckprocenten i skrivande stund är 46 % och god chans finns att den stannar under 50 %.

Bästa skräll på Big 9

Då vi spikar flera av de större favoriterna här på spelförslaget behöver vi tuffa till oss och på något sätt skapa höjd/potential. Därför blir veckans skräll ett tufft drag! Vi vaskar Wolves i hemmamötet med Bournemouth! Galet? Nja, vi vet att vi kommer misslyckas med detta drag ca 60 % av gångerna men det är en kalkylerad risk vi gärna tar! Wolves ser ut att streckas till himlen och ska verkligen inte ha några 75% + segerchans här. Står 0-0 länge? Kanske hela vägen? 

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

 

Skrällen
  • Bournemouth X2
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Newcastle-Liverpool
team-draget
Köp en andel