Rullpott 457 180 kr

Publicerades den 10 november 2022

En Fotbollsbomb ikväll där vi samlat ihop till en rullpott på 457 180 kr. Kupongen som ska lösas består av tre fotbollsmatcher, Man United – Aston Villa, Real Madrid – Cadiz och Lazio – Monza. Vi brukar föredra fyra matcher på fotbollen nr det vankas rullpott. Då höjs svårighetsgraden och möjligheterna för höga odds är goda. Dessa matcherna får oss dock att se ljust på kvällen.

Tre matcher där möjligheterna för lite udda resultat är fina. I samtliga tre matcher är ”över-linan” favorit. Både Real Madrid och Lazio är tydliga favoriter och här ges vettiga möjligheter att fånga in lite mer svårfångade resultat. Folket får fler möjliga kombinationer att välja på när spannet i spelarnas tankebanor kan variera mellan kanske 0 och upp till 5-6 mål på dessa lag. I kombination med att bortalaget också kan pilla in en eller annan boll så springer radantalet snabbt iväg och man tvingas att utelämna vissa tecken.  I England spelar United – Villa i EFL-cupen. Här gäller det att hänga med när startelvorna släpps. Igår onsdag såg vi tydligt att det hände grejer i oddsen när startelvorna släpps. I nuläget vet vi inte alls vilket lag som ställer upp med vassaste laget. Och när det under dagen kommer in en del pengar på Bomben så är detta pengar som inte har en aning om åt vilken sida systemen ska viktas.

När vi dessutom kan spela Bomben med förhöjd radinsats så kan vi på ytterligare sätt vikta systemen mot de rader vi gillar. En Bomb som ger oddset 1500 kommer med en förhöjd radinsats ger betydligt finare vinst.

I vårt ombud går det att haka på andelsspel med radinsatser på upp till x 100. Systsem finns att välja på mellan allt ifrån större grundramar som fångar upp många udda komber med radinsats x 1kr men även system på x 10 och x 20. Haka gärna på ett system som passar din smak, eller kanske en av varje.

Här tre förslag på tre olika typer av system:

Miljongängets Bomb x 100 – 352kr/andelen

Miljongängets Lilla Fräcka x 10 – 106 kr/andelen

Miljongängets Fotbollsbomb – 198 kr

Om du själv vill bygga ihop ett system idag, utan att gå ihop med andra för att ta del i ett större system kan vi rekommendera dig att testa spela reducerat. På så sätt kan du enkelt spela ett system med stor systemram men ändå betala en lite mindre summa.

Via reducering.se kan du välja att plocka med flera tecken i en match, men sedan markera olika reduceringsvillkor, exempelvis olika färger eller totalt antal mål i en match. På så sätt betalar du inte för alla radkombinationer du markerat.

För att illustrera det har vi klippt in en bild från hur det kan se ut.

Här visas en match. Om detta skulle markeras så innebär det totalt 25 rader (5 x 5). Vi har dock markerat några tecken med gul färg. I andra matcher kan också vissa tecken markeras med gul färg och på så sätt kombineras med denna matchen. Kravet kan sedan ställas att max 1 gul får förekomma på kupongen. Då plockas exempelvis alla radkombinationer som innehåller två gula färger bort. I detta fallet så försvinner resultaten 5-3, 6-3, 5-4 och 6-4.

Vi har även markerat ett krav på ”Totalt antal mål” underst i bilden. Kravet är satt till max 8 mål. På så sätt försvinner även några andra kombinationer, ex kan det ej bli 4-5. Däremot betalar vi för resultaten 5-1, 5-2 men även för 2-5, 3-5 exempelvis

Genom att bygga ihop ditt system på detta sätt och även väva ihop reduceringskrav med de andra två matcherna kan du bygga en betydligt större ram med många tecken, utan att betala för alla radkombinationer.

Vi rekommenderar dig att gå in och titta på möjligheterna och har du några frågor och behöver hjälp, tveka inte att ta kontakt med oss så förklarar vi för dig. Du når oss enklast via sociala medel såsom Twitter, FB (messenger) eller inne i vår ombudschatt på Svenska Spel.

Lycka Till med ert egna bygge eller om ni väljer att haka på ett av våra andelsspel.