Rullpott Bomben – 412.000 kr

Publicerades den 5 april 2023

En rejäl smäll på Europatipset igår när Freiburg satte dit straff på övertid. En 3%-are på Europatipset och helt plötsligt ser det ut att bli tufft för någon att nå 13 rätt, särskilt i kombination med att en av omgångens, sett till spelvärde, finare spikar – Raith Rovers även de brände. Vi är tyvärr borta på våra system, det sista dog när överstreckade Aston Villa hängde dit 2-1 med minuter kvar att spela. Vi får hoppas på välbetalda undervinster och framförallt att vi får en fin jackpot till helgens ET.

Idag onsdag är det en finfin rullpott på Bomben – 412 060 kr. Tre fotbollsmatcher finns att lösa och här det strategival innan kupongen börjar att byggas. Ska du spela en större systemram och spela enkronors och sikta på att träffa något snedtecken för att få upp värdet, eller ska du spela tightare ram och höja radinsatsen. Ett alternativ och en vettig väg, oavsett val, är faktiskt att köpa in sig på ett andelsspel. Vi har olika typer av system i vårt ombud, såväl enkelraders med stora ramar som täcker upp brett i strecklistan, men även tuffa system som spelas med radinsatser upp till x100. Dvs ger Bomben 1000 i odds landar vi 100.000 kr i vinst. Med en andel i ett system får du visserligen inte lika stor del av vinsten, men du får en betydligt starkare ram och är med och slåss om den potten du väljer att sikta in dig på.

Bygger du själv rekommenderar vi att använda Reducering – Sveriges vassaste reduceringsverktyg.

Här kan du styra dina satsade kronor och på ett mer strategiskt sätt välja vilka radkombinationer du vill betala för. Du kan ex. välja bort vissa mer favoritbetonade resultatkombinationer, sätta krav på att minst 1 lågt streckat tecken ska sitta av de du valt osv. Enkelt och smidigt och framförallt ett sätt som effektiviserar ditt spelande.

Vi ska ge dig ett exempel på det spelförslag vi bygger med Reducering nedan.

Matcherna på dagens fotbollsbomb är följande:

Match 1: Barcelona – Real Madrid
Match 2: Manchester United – Brentford
Match 3: West Ham – Newcastle

Tittar vi på ö/u -linor på oddset är det störst sannolikhet att det blir målkalas i United – Brentford. Detta korrelerar såklart med att det är i denna matchen vi har en tydlig hemmafavorit.

Tittar vi streckprocenten så är det också i denna match vi har högst streckprocent för  högt antal mål för något lag (i detta fall United).

Både West Ham och Real Madrid är underdogs idag, vilket syns i strecken på Bomben. Vi tycker ändå att deras chanser ska ses som vettiga och då lite fler mål på just dessa har riktigt låg streckprocent kan det vara intressant att plocka med.

Känslan är att det finns lagkvalitéer för att göra flera mål för bägge lagen.

Likaså är de alla tre nollorna på favoriterna i matcherna vettiga tycker vi sett till procent.

Utefter dessa grundtankar bygger vi ett spelförslag med en grundram som ser ut så här:

Match 1: 0,1,4 – 0,1,3
Kommentar: Både Barcelonas 2 och 3 är rätt hårt överstreckade om vi tittar på olika referenser på oddsmarknaden. Likaså Reals 2:a. Dessa fr stå åt sidan

Match 2: 0,2,3,4,5 – 0,1,3
Kommentar: Vi går lågt på underdogen Brentford men betalar ändå för 3 som vi ser ett visst värde för. Dels vid en eventuell skräll men även vid målrik torsk. Sånt som kan ligga i Uniteds range.

Match 3: 0,1,2,3 – 0,1
Kommentar: Går kort och lågt på Newcastle där det stora streckvärdet finns i våra ögon.

Sammanlagt har vi nu en systemram på 1080 rader som vi nu ska reducera ner.

Reduceringar

Vi väljer att sätta ut två olika reduceringar. Ett med krav på tecken som vi önskar ha med i större utsträckning och ett där vi väljer att plocka bort vissa tecken som vi inte ser lika stort värde i.

Blå: Tecken vi inte ser lika stort värde i och som dessutom streckas rätt högt. Kravet blir max 1 av dessa får sitta.

Gult: Här är fina tecken vi vill betala mer för på varje lag. Kravet blir minst 2 ska sitta.

Med dessa reduceringar har vi halverat systemkostnaden och det kostar 540 kr att lämna in. Beroende på plånbok kan detta system spelas x 1 kr eller med multi. I våra ögon lämpar det sig nog mest att spela x 1 kr då vi spelat rätt offensivt och många av våra rader är mot femsiffrig utdelning +.

Spelförslaget i sin helhet här