Rullpott på Bomben – 343 000 kr!

Publicerades den 7 september 2022

För en gångs skull ska vi i fokusera på en av våra absoluta favoritgrenar: Bomben. Det är nämligen rullpott på närmare 350 000 kr ikväll när tre Champions League-matcher ska avverkas. Dessutom har Reducering.se släppt den trevliga nyheten att man nu kan reducera på Bomben, som vi har längtat! Vi ska gå igenom hur vi resonerar när vi spelar bomben och varför spelvärdet just dessa omgångar är svårslaget!

Motståndet på Bomben är allt som oftast betydligt svagare än övriga poolspel. En stor faktor till det är att inget odds visas på kupongen och därför har folk svårt att uppskatta sannolikheterna för de olika utfallen. På Stryktipset är det enkelt att tolka ett lag med 2.00 i odds men att lag x ska göra 5 mål är desto svårare.  Dessutom är den faktiska återbetalningsprocenten vid rullpott och extrapengar normalt sett mycket hög på Bomben, ibland återbetalas till och med över 100% av pengarna från prispotten.

Att man nu kan reducera Bomben hos Reducering.se är en kanongrej. Genom att reducera kan vi framförallt ta med tuffa spelvärda tecken utan att bygget blir för svårt i övrigt. Vi är ruggigt peppade att dra igång dagens reducerade spelförslag på Bomben med 343 000 kr i rullpott. Missa inte att det dessutom är 250 000 kr extra på Topptipset.

Nu hugger vi in!

Spelförslag Bomben

En generell grej vid fotbollsbomben är att värdet på 0:an oftast är mycket fin medan exempelvis ”2:an” på favoriter nästan alltid är överspelad. Genom att använda oddsmarknaden kan vi skaffa oss en edge mot de flesta som inte ens orkar göra det enkla grundjobbet. Överlag är det ganska höga mål-linor ikväll vilket ger utrymme till att kunna spela mer offensivt. Därför väljer vi att spela med 1 kr i radinsats.

Vi börjar med att bygga en grundram.

  1. Napoli – Liverpool – Roligt och öppet möte där vad som helst kan hända. Vi tror inte det blir alltför målrikt utan nöjer oss med 0-2 på Napoli och 0-4 på Liverpool. Nollan på lagen är som vanligt mycket streckvänlig.
  2. Inter – Bayern Munchen – Även här en hög mållina på 3,25. Flera ”yttertecken” lockar där vi både tar in trean på Inter och 4:an & 5:an på Bayern. Har potential att bli en målfest.
  3. Tottenham – Marseille – Vi förväntar oss att Spurs tar tag i taktpinnen direkt. Under 1.5 på Marseille lockar till dessa priser.

En ram på 1800 rader är lagd. Dessa planerar vi att kapa ned ordentligt med det nya reduceringsverktyget för Bomben

Reduceringar

Tre olika färgreduceringar kommer användas.

Gul – som nämnt innan är spelvärdet på nollorna allt som oftast fint. Napoli och Marseille ringas in – minst ett av lagen behöver bli mållös

Blå – överstreckade tecken som vi gärna viktar bort ifrån – max ett får gå in

Röd – Vi vet att det är ”yttertecken” som skapar värde på bomben. Minst en men max 3 a dessa får sitta. Minst en för att skapa värde och max 3 för att inte betala för osannolika kombinationer.

Reducerat Spelförslag på Bomben för 717 kr (60% reducerat)

Vi är oerhört glada att Reducering.se har gjort det möjligt att reducera på Bomben. Nu blev helt plötsligt värdet ännu bättre på Bomben.

Varmt välkomna in i ombudet där vi som vanligt ska göra vårt yttersta för att ta hem potten!