Rullpott på Bomben – 516 997 kr

Publicerades den 10 januari 2023

Rullpott och extrapengar på Bomben har varit ett återkommande inslag under senaste tiden vilket glädjer oss som älskar Bomben. Det är få poolspel som kan mäta sig med spelvärdet dessa rundor där återbetalningsprocenten i princip alltid hamnar på minst 80 %, ibland till och med över 100%(!). Bomben är en genre som är speciell jämfört med övriga men vet man vad man letar efter så finns det ofta värde att hämta. Idag är det 517 000 kr i rullpott när tre potentiellt svängiga cup-matcher ska spelas – magiska tider!

Manchester United tar mot Charlton, Newcastle möter krisdrabbade Leicester och Inter möter klassiska Parma på hemmaplan. Tre stora hemmafavoriter men vi vet sedan tidigare att allting kan hända i cup-matcher. En extra viktig apsekt är lagupställningar. Kommer lagen ställa upp med starkast möjliga eller luftas bänken? Det påverkar förutsättningarna i allra högsta grad och dessa rundor brukar de som har is i magen bli belönade. 

I detta spelförslag har vi inte lyxen att vänta på laguppställningar men våra byggen i ombudet kommer vara väl genomarbetade och ha mer tillgänglig information när de lämnas in. Som vanligt använder vi oss av marknadens bästa verktyg hos Reducering.se när vi bygger vårt tidiga spelförslag till Bomben!

Spelförslag

Generellt sett skiljer sig Bomben på hockey och fotboll åt. På hockeybomben är det många fler ”troliga” resultat vilket gör att vi inte behöver använda oss av radinsatser på mer än 1 kr. På fotbollsbomben är antal troliga scenarion däremot desto färre och därför kan värdet uppstå på “enklare” utfall än på hocken. Vi kommer i spelförslaget använda oss av en radinsats på 2 kr.

Som vanligt på fotbollsbomben är nollorna attraktiva. I skrivande stund är nollan på Leicester låga 30% trots att oddsmarknaden värderar den en bra bit över 40%. En perfekt byggsten att lägga som grund – vi spikar nollan på Leicester rätt ut. 

Vi kommer ha “nollorna” på samtliga lag i grundramen på grund av lockande spelvärde. På fotbollsbomben tenderar svenska folket att spela för höga tecken, vi siktar istället in oss på de lägre utfallen. 

Glädjande kan man reducera på Bomben numera vilket gör att vi kan ha en “enkel” grundram och fixa till spelvärdet hos Reducering.se. Fyra färgreduceringar används idag:

Röd – för att utdelningen ska ta fart behöver vi något tecken som sticker ut. Vi ringar in fem tuffa tecken och säger att minst men max av av dessa får gå in

Blå – Nollan på Manchester och Inter är någorlunda attraktiva men vi väljer att avstå när båda går mållösa -max ett får gå in

Gul – som nämnt tidigare gillar vi nollarna. 50% på Charlton och 39% på Parma ser bra ut. Minst en behöver gå in

Grön – Som en sista åtgärd viktar vi bort scenariot där favoriterna hamnar på det mest streckade måltecknet. Vi reducerar helt enkelt bort de minst attraktiva utfallen i vår grundram. 

Bygget är färdigt. Vi siktar in oss på en mellanväg med riktning mot spelvärde. 

Spelförslag för 468 kr (76% reducerat)

Varmt välkomna att hänga med oss ikväll när vi jagar välbetalda utgångar!

Skrällen
  • Ett utstick på antingen Charlton, Newcastle eller Parma
team-skrallen
Spiken
  • Leicester 0
team-spiken
Draget
  • Max 1 av Man Utd (3), Newcastle (2) & Inter (2)
team-draget
Köp en andel