Rullpott på fotbollsbomben!

Publicerades den 29 maj 2023

Igår avslutades Premier League-säsongen, grattis till värdiga vinnarna Man City och grattis till Everton som klarade sig kvar via segern i sista omgången! På Stryktipset blev det en frustrerande runda för oss, hela sju system med 12 rätt. Vissa rundor är det stolpe ut inom denna bransch, bara att gneta vidare där. På Big 9 blev det dock en fullträff, Miljongängets Mega Jackpot seglade bekvämt in 9 rätt för ca 33 000 kr, ett tag var utdelningen över 700 000 kr men en del trista mål sänkte efterhand.

Denna försommarvecka med nummer 22 inleds med en härlig rullpott på Bomben! 450 000 kr extra i potten och tre allsvenska matcher på kupongen. Vi har alltid ett extra gott öga till Bomben och inget undantag idag, bör bli hög återbetalningsprocent och fint läge att ta del av alla ”gratis-pengar” som finns i potten. I vanlig ordning kommer vi bygga ett spelförslag via kraftfulla verktyget reducering.se.

Spelförslag

När det är tre fotbollsmatcher på bomben kan olika sorters taktik användas. Det går att bygga smalt och med högre radinsats om man tror på relativt vanliga resultat eller så går det att sväva iväg och bygga en större ram som jagar udda skrällresultat. Vi har sett omgångar på Bomben med tre fotbollsmatcher som faktiskt gett sexsiffrig utdelning. Vi väljer idag att gå på det sistnämna spåret och försöka få till ett spänstigt bygge som ska ha chans på både fem- och sexsiffriga utdelningar med radinsats 1 kr.

Häcken 0,1,2,4,5 – IFK Göteborg 0,1,3
Hammarby 0,1,2 – Värnamo 0,1,2
Degerfors 0,1,2,4 – Varberg 0,1,2,3,4

Vi målar på med en stor ram på totalt 2700 rader.

I matchen Hammarby-Värnamo försöker vi stänga på relativt få tecken. En match där vi kan se ett krampaktigt Hammarby försöka bryta ner ett i sig uddlöst Värnamo. Båda mötena förra årets slutade med knappa Värnamo-segrar faktiskt!

Häcken-Göteborg är den match där det förväntas bli mest mål, exempelvis är oddset under 1,50 på över 2,5 mål! Vi är inte så övertygade om att det blir en sprakande matchbild utan tar gärna med även låga rensartecken som 0 mål för Häcken där.

Degerfors-Varberg och viktig match i botten, framförallt för Varberg som borde ha Degerfors som en de tänkbara räddningsplankorna. En match som har potential att sticka iväg målmässigt, det finns en hel del spets i lagen  och samtidigt generösa försvar…

Reduceringar

Blå färgreducering: Nollorna för Göteborg och Värnamo markeras och krav sätts att minst en av dessa ska gå in. Två tecken som streckas relativt lågt med som har hyfsad sannolikhet att gå in, bra grundstenar i bygget!

Grön färgreducering: Häcken 0, Hammarby 0, Varberg 3-4 markeras. Här sätter vi kravet att exakt 1 grön ska gå in, det vill säga min 1, max 1. Tre (fyra) skrälltecken vi gillar men som samtidigt är svårfångade. Genom att nöja oss med att kräva exakt 1 får vi balans mellan svårighetsgrad och potential i bygget.

Antal målreducering: Vi sätter upp krav att det max får bli 11 mål i de tre matcherna totalt. Ett smidigt sätt att hålla nere svårighetsgraden och ta bort lite tyngd ifrån de högre skrällsiffrorna vi betalar för.

Färdigt spelförslag för 528 kr ses här! 

Miljongänget har laddat upp butiken med olika typer av andelssystem för kvällen, ett litet fräckt urval här:

Miljongängets Big Bang x10, 1750 kr

Miljongängets Storsmäll x100, 990 kr

Miljongängets Hela Potten, 594 kr 

Miljongängets 50-lapp, 50 kr

Välkomna att spela och vinna med oss idag!