Rullpott på hockeybomben med Tre Kronor!

Publicerades den 15 maj 2023

Visst, det känns lite märkligt varje år – Hockey-VM i maj månad. Men ikväll tänds ändå en liten gnista när det är Finland-Sverige som möts i vårt östra grannland! Lär bli tryck på läktaren och efter två trötta inledningsmatcher för Tre Kronor är det dags att steppa upp! Kul att Svenska Spel vill hjälpa till med att öka intresset ytterligare via en trevlig rullpott på 313 723 kronor på hockeybomben!

Ni som följt oss i Miljongänget här på Dagens Bästa Spel vet att vi har ett extra gott öga till denna spelform. Ofta är spelvärdet riktigt bra, inte sällan är återbetalningsprocenten över 90 % och dessutom är det ett svårt spel som kräver viss spelteoretisk kunskap blandat med hockeykompetens. En härlig mix tycker vi!

Kupongen idag ser ut som följer:
Finland-Sverige
Tjeckien-Lettland
Danmark-Österrike

Notera att Danmark-Österrike spelas imorgon eftermiddag. Nu ska vi bygga spelförslag, först en ram och därefter reducera via reducering.se – perfekt för att optimera sitt spretiga Bomb-bygge!

Spelförslag

Finland 0,1,2,3,5 – Sverige 0,1,2
Givetvis hetaste matchen på lappen. Sverige har inlett med 1-0 och 5-0 och alltså inte släppt in något mål ännu, stabilt men på pappret men kan inte riktigt hela sanningen. Tre Kronor kommer behöva skärpa till sig betydligt både defensivt och offensivt om de ska kunna match Finland ikväll! Vi tror det kommer att bli tufft och målar upp Finland som favorit här. Oddsmarknaden håller under 4,5 mål som knapp favorit och då nöjer vi oss faktiskt med 0,1,2 på Sverige medan Finland får ett par höga tecken med. 0 & 1 är i tidigt skede kanonfina tecken att få med på båda lagen.

Tjeckien 1,3,4,5 – Lettland 2,3
Notera att denna match spelas i Riga, alltså hemmaplan för Lettland! Tjeckerna har börjat stabilt via derbyseger mot Slovakien och enkel viktoria mot Kazakstan. Lettland har däremot inga poäng ännu och behöver verkligen få med sig ett resultat här för att ha fortsatt liv i turneringen! Vi försöker ta en genväg och stänga ner Lettland på två tecken, då 0 & 1 inte är särskilt attraktiva streckmässigt tar vi 2-3 som är rimliga utfall. Rensartecknet ”1” på Tjeckien åker också med!

Danmark 1,3,4,5 – Österrike 0,1,4
Här ska säcken sys ihop imorgon. Österrike känns tunna men har ändå en del lovande unga spelare som bör kunna ställa till oreda för Danmark. Ingen helt given seger för våra grannar här… Det mesta talar för en målsnål historia och vi jagar främst värde bland de låga tecknen. Men ”4” på Österrike är en kul rensare att strecka med!

Reducering

Vår ram här ovan är på 1440 rader och vi vill kapa en del av dessa, både för att få ner kostnaden men framförallt för att optimera vårt system. Det finns lite för många svåra kombinationer här som prispotten inte räcker till. Tänk dessa tre resultat till exempel: Finland-Sverige 0-0, Tjeckien-Lettland 1-3 och Danmark-Österrike 1-4. En trippel som ger över 200 000 kr gånger pengarna på oddsmarknaden. Lite väl osannolik kombination och det vill vi inte betala för!

Grön färgreducering: Fyra riktiga rensartecken markeras. Här sätter vi kravet att minst 1 men max 1 ska gå in. Vi vill gärna få in ett riktigt tufft drag, det sållar bort majoriteten av våra motståndare. Men vi vill samtidigt inte spela galet svåra rader. Detta är en bra mellanväg!

Reducering antal mål: Vi sätter kravet att det max får bli 14 mål totalt i de tre matcherna. Alla tre matcherna tippas att bli målsnåla historier och vi vill inte betala för alltför målrika scenarion. Bra sätt att minska svårighetsgraden men inte behöva bestämma i exakt vilken match det ska bli snålt osv!

Spelförslag för 335 kr här!

Går att rygga genom att klicka på ”lämna in” längst ned till höger.

Givetvis finns Miljongängets andelar i alla prisklasser i vår butik – nu stänker vi dit Bomben!